Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
# 181 Disconnect issues
07-07-2012, 08:43 PM
This maybe an old thread and I hope I'm posting at the right place,if it needs to be moved,could someone post a forum link where it's supposed to go?.

Before last last Sunday,I had great gameplay,since then,I've been getting disconnects once every 1-4 minutes on average.
I've been told that it's because of season 6 patches,my fleet is rather large and I seem to be the one getting the most disconnects.

Someone suggested that I go in the cryptic file,right click & run as Admin,I did this and it worked for a whole 15 minutes before the dreaded disconnect.This is very bad,especially during elite STFs

Yesterday I did get to play the Teradome mission without any disconnects.

Today,the same thing.I ran a speed test and I average around 28bps high,18bps low on download.A friend who plays counterstrike told me that should be alright.

My connection is through wifi that in my roommate's bedroom,it's on the other side of the house,we don't have the fastest avalible connection through our ISP,that will change.

I ran the tests suggested here and this is what I came up with,I did not change my IP address yet,any ideas what I need to do?

I'm pulling my hair out wanting to play,thanks for any response.


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 36 ms 31 ms 58 ms c-71-226-181-1.hsd1.tn.comcast.net [71.226.181.1
]
3 11 ms 14 ms 10 ms te-8-4-ur01.middlevalley.tn.chatta.comcast.net [
68.85.66.41]
4 12 ms 11 ms 10 ms te-7-2-ar02.polymer.tn.chatta.comcast.net [68.86
.190.33]
5 11 ms 11 ms 11 ms te-7-4-ar01.polymer.tn.chatta.comcast.net [68.86
.190.5]
6 59 ms 17 ms 18 ms xe-0-1-2-0-ar01.goodslettvll.tn.nash.comcast.net
[68.86.176.153]
7 27 ms 26 ms 27 ms pos-2-1-0-0-cr01.atlanta.ga.ibone.comcast.net [6
8.86.90.101]
8 25 ms 25 ms 27 ms pos-0-11-0-0-pe01.56marietta.ga.ibone.comcast.ne
t [68.86.88.186]
9 103 ms 201 ms 207 ms te4-2.ccr01.atl02.atlas.cogentco.com [154.54.10.
233]
10 38 ms 41 ms 38 ms te0-2-0-5.mpd21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54
.83.205]
11 40 ms 141 ms 39 ms te0-1-0-6.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54

.1.226]
12 47 ms 47 ms 52 ms te0-4-0-1.mpd21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.40.46]
13 57 ms 53 ms 53 ms te0-4-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.18]
14 55 ms 52 ms 53 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
15 64 ms 54 ms 54 ms 38.111.40.114
16 55 ms 54 ms 68 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\windows\system32>




contacting nettest server..
Local IP: 71.226.181.98
Ping: 53.6 msec
Port: 80: 616 KB/sec 19 KB/sec 649 KB/sec 500
Port: 80: 679 KB/sec 20 KB/sec 718 KB/sec 500
Port: 443: 699 KB/sec 28 KB/sec 739 KB/sec 500
Port: 443: 280 KB/sec 8 KB/sec 294 KB/sec 500
Port: 7255: 578 KB/sec 17 KB/sec 610 KB/sec 500
Port: 7255: 722 KB/sec 23 KB/sec 762 KB/sec 500
Port: 7003: 546 KB/sec 16 KB/sec 576 KB/sec 500
Port: 7003: 852 KB/sec 29 KB/sec 902 KB/sec 500
Port: 7202: 635 KB/sec 20 KB/sec 670 KB/sec 500
Port: 7202: 706 KB/sec 23 KB/sec 747 KB/sec 500
Port: 7499: 774 KB/sec 29 KB/sec 817 KB/sec 500
Port: 7499: 547 KB/sec 19 KB/sec 576 KB/sec 500
Port: 80: 665 KB/sec 20 KB/sec 700 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 2 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
# 182
07-11-2012, 08:50 AM
Well I'm glad this isn't limited to me, not that it makes this situation any better. As has been stated by others, this has only begun recently for me. My ISP and net speeds aren't fantastic, but have more than done the job until recently. It would appear to point to something other than our networks, yet I'd hasten to add, I'm the farthest thing from an expert on these matters. As a happy paying subscriber, this is a bit *insert your own favoured word here.

Anyway, here are my results.


Tracert:

Microsoft Windows [Versi?n 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Reservados todos los derechos.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Traza a la direcci?n patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
sobre un m?ximo de 30 saltos:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 172.26.0.1
2 <1 ms 1 ms <1 ms 192.168.1.20
3 21 ms 15 ms 12 ms 10.255.255.1
4 12 ms 8 ms 21 ms 13.12.mercuryinternet.com [193.239.12.13]
5 38 ms 20 ms 17 ms 62.82.79.181.static.user.ono.com [62.82.79.181]

6 25 ms 19 ms 25 ms 10.254.6.61
7 21 ms 36 ms 34 ms 10.254.4.193
8 22 ms 28 ms 121 ms 10.254.2.238
9 23 ms 31 ms 22 ms 10.254.3.94
10 35 ms 41 ms 39 ms te0-3-0-5.ccr21.mad05.atlas.cogentco.com [149.6.
151.65]
11 57 ms 45 ms 50 ms te0-2-0-1.ccr21.par01.atlas.cogentco.com [130.11
7.3.46]
12 124 ms 136 ms 126 ms te0-4-0-6.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [154.54
.37.177]
13 128 ms 135 ms 154 ms te0-0-0-4.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.5.161]
14 193 ms 220 ms 235 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
15 130 ms 132 ms 136 ms 38.111.40.114
16 130 ms 130 ms 140 ms 208.95.185.41

Traza completa.

C:\Windows\system32>

Nettest:

unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 193.239.14.17
Ping: 176.5 msec
Port: 80: 75 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 84 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 99 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 51 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 55 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 162 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 65 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 70 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 71 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 44 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 62 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 54 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 55 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

Last edited by gggooly; 07-11-2012 at 08:57 AM.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by gggooly View Post
...As has been stated by others, this has only begun recently for me...
Same here. ComCast Cable is my ISP.

The server not responding disconnects are irregular in their timing, the only consistency is when they do occur, it most often happens with map transitions of any type in any area.

Obviously some instances like ESD and DS9 are typically over crowded so I have always avoided them like the plague and use alternative areas instead, only going there when I absolutely have to.

I have a new PC with a fresh install of the game as of a couple months ago. I have disabled on demand patching and just did a force verify to make sure all my files are good.

---------------------BEGIN TESTS---------------------------

---------------------TRACERT---------------------------

M:\>tracert patchserver.crypticstudios.com
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms ROUTER [192.168.1.1]
2 * * * Request timed out.
3 7 ms 8 ms 9 ms 68.10.10.93
4 5 ms 5 ms 5 ms 172.22.48.226
5 10 ms 11 ms 9 ms 172.22.60.140
6 7 ms 7 ms 8 ms 172.22.60.130
7 7 ms 7 ms 7 ms 68.10.8.181
8 17 ms 45 ms 17 ms 68.1.4.139
9 18 ms 17 ms 17 ms te0-2-0-5.ccr22.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.41.117]
10 24 ms 25 ms 26 ms te0-2-0-2.ccr22.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.26.182]
11 26 ms 26 ms 25 ms te0-4-0-3.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.66]
12 126 ms 207 ms 207 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.254]
13 31 ms 35 ms 35 ms 38.111.40.114
14 25 ms 29 ms 26 ms 208.95.185.41
Trace complete.

---------------------CRYPTIC'S NETTEST.EXE---------------------------
M:\>nettest.exe
contacting nettest server..
Local IP: 98.190.241.xxx
Ping: 26.6 msec
Port: 80: 903 KB/sec 40 KB/sec 986 KB/sec 500
Port: 80: 2254 KB/sec 75 KB/sec 2379 KB/sec 500
Port: 443: 2080 KB/sec 74 KB/sec 2197 KB/sec 500
Port: 443: 2012 KB/sec 69 KB/sec 2125 KB/sec 500
Port: 7255: 2162 KB/sec 78 KB/sec 2286 KB/sec 500
Port: 7255: 1076 KB/sec 41 KB/sec 1137 KB/sec 500
Port: 7003: 407 KB/sec 16 KB/sec 435 KB/sec 500
Port: 7003: 737 KB/sec 27 KB/sec 780 KB/sec 500
Port: 7202: 854 KB/sec 34 KB/sec 944 KB/sec 500
Port: 7202: 1020 KB/sec 43 KB/sec 1083 KB/sec 500
Port: 7499: 395 KB/sec 16 KB/sec 423 KB/sec 500
Port: 7499: 864 KB/sec 39 KB/sec 943 KB/sec 500
Port: 80: 1050 KB/sec 43 KB/sec 1117 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

---------------------PING---------------------------

M:\>ping patchserver.crypticstudios.com

Pinging patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] with 32 bytes of data:
Reply from 208.95.185.41: bytes=32 time=30ms TTL=48
Reply from 208.95.185.41: bytes=32 time=29ms TTL=48
Reply from 208.95.185.41: bytes=32 time=29ms TTL=48
Reply from 208.95.185.41: bytes=32 time=29ms TTL=48

Ping statistics for 208.95.185.41:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 29ms, Maximum = 30ms, Average = 29ms

---------------------END---------------------------

I'd say there are some issues with Cryptic's servers or their network.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 13
# 184
07-23-2012, 07:09 AM
a whole SLEW of problems my side, far too many to note, and example is http://i1188.photobucket.com/albums/...om75/photo.jpg

results,

Tracert

icrosoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Greg>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 17 ms 16 ms 17 ms lo5000.bras8.adl1.adnap.net.au [122.49.191.24]
3 16 ms 16 ms 16 ms g3-33.cor1.adl1.adnap.net.au [219.90.143.57]
4 16 ms 17 ms 17 ms te4-1.cor2.adl1.adnap.net.au [219.90.143.246]
5 16 ms 16 ms 16 ms te1-3.cor2.adl4.adnap.net.au [219.90.143.242]
6 16 ms 17 ms 16 ms vlan369.55drc76fg.optus.net.au [59.154.0.49]
7 43 ms 43 ms 42 ms 61.88.221.73
8 202 ms 203 ms 211 ms 203.208.192.201
9 207 ms * 207 ms 203.208.153.46
10 209 ms 207 ms 207 ms te0-3-0-7.ccr22.lax01.atlas.cogentco.com [154.54
.43.249]
11 238 ms 238 ms 238 ms te0-2-0-3.ccr22.iah01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.1]
12 268 ms 271 ms 268 ms te0-1-0-3.ccr22.atl01.atlas.cogentco.com [154.54
.6.137]
13 269 ms 269 ms 270 ms te0-2-0-3.ccr22.dca01.atlas.cogentco.com [154.54
.1.34]
14 271 ms 271 ms 271 ms te0-4-0-2.ccr22.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.41.10]
15 275 ms 275 ms 276 ms te0-3-0-5.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.62]
16 281 ms 281 ms 281 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
17 276 ms 283 ms 286 ms 38.111.40.114
18 279 ms 280 ms 280 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\Greg>

Nettest

contacting nettest server..
Local IP: 122.49.187.48
Ping: 250.0 msec
Port: 80: 261 KB/sec 23 KB/sec 276 KB/sec 500
Port: 80: 253 KB/sec 25 KB/sec 269 KB/sec 500
Port: 443: 94 KB/sec 13 KB/sec 100 KB/sec 500
Port: 443: 253 KB/sec 30 KB/sec 269 KB/sec 500
Port: 7255: 4 KB/sec 5 KB/sec 6 KB/sec 500
Port: 7255: 3 KB/sec 2 KB/sec 26 KB/sec 500
Port: 7003: 37 KB/sec 2 KB/sec 40 KB/sec 500
Port: 7003: 43 KB/sec 2 KB/sec 48 KB/sec 500
Port: 7202: 3 KB/sec 4 KB/sec 75 KB/sec 500
Port: 7202: 6 KB/sec 3 KB/sec 12 KB/sec 500
Port: 7499: 5 KB/sec 4 KB/sec 12 KB/sec 500
Port: 7499: 4 KB/sec 3 KB/sec 40 KB/sec 500
Port: 80: 261 KB/sec 10 KB/sec 276 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 7 KB/sec Recv: 5 KB/sec
hit return to exit
sd

nettest looks terribly wrong!!

gl
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 15
# 185
07-25-2012, 08:06 AM
I have been having lots of disconnects lately, it gets in the way of missions expecially stf ground where you have to start from the first spawn point.

I contacted my ISP Virgin Media, 10M cable, and they reconfigured my modem for optimal MMO settings but it made no difference at all.

No other internet using games of mine have this problem so IMHO it is Cryptic specific and I would be grateful if it could be fixed because it is blighting the gameplay.

nettest often shows one or more ports with low bandwidth just after a disconnection but it is rarely the same port twice, though 7003 does seem to be low more often than the others.



contacting nettest server..
Local IP: 82.29.1.11
Ping: 88.2 msec
Port: 80: 127 KB/sec 5 KB/sec 134 KB/sec 500
Port: 80: 624 KB/sec 20 KB/sec 657 KB/sec 500
Port: 443: 589 KB/sec 21 KB/sec 620 KB/sec 500
Port: 443: 602 KB/sec 21 KB/sec 633 KB/sec 500
Port: 7255: 204 KB/sec 9 KB/sec 215 KB/sec 500
Port: 7255: 193 KB/sec 6 KB/sec 203 KB/sec 500
Port: 7003: 413 KB/sec 16 KB/sec 434 KB/sec 500
Port: 7003: 499 KB/sec 17 KB/sec 524 KB/sec 500
Port: 7202: 127 KB/sec 5 KB/sec 133 KB/sec 500
Port: 7202: 484 KB/sec 15 KB/sec 508 KB/sec 500
Port: 7499: 649 KB/sec 22 KB/sec 682 KB/sec 500
Port: 7499: 651 KB/sec 23 KB/sec 685 KB/sec 500
Port: 80: 308 KB/sec 12 KB/sec 324 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 25 ms 23 ms 11 ms 10.98.244.1
2 15 ms 7 ms 7 ms nrth-core-2b-ae6-707.network.virginmedia.net [213.104.142.173]
3 15 ms 18 ms 6 ms nrth-bb-1b-ae8-0.network.virginmedia.net [213.105.159.209]
4 9 ms 12 ms 32 ms tele-ic-4-ae0-0.network.virginmedia.net [62.253.174.18]
5 13 ms 25 ms 17 ms te3-3.mpd01.lon02.atlas.cogentco.com [130.117.14.141]
6 10 ms 9 ms 27 ms te7-2.ccr01.lon02.atlas.cogentco.com [130.117.50.138]
7 84 ms 86 ms 100 ms te0-1-0-2.ccr22.lon01.atlas.cogentco.com [130.117.48.153]
8 85 ms 100 ms 84 ms te0-3-0-4.mpd22.lon13.atlas.cogentco.com [130.117.0.238]
9 85 ms 84 ms 84 ms te0-3-0-4.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.5.122]
10 127 ms 220 ms 205 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.130]
11 94 ms 90 ms 92 ms 38.111.40.114
12 96 ms 93 ms 84 ms 208.95.185.41

Trace complete.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
# 186
07-26-2012, 04:49 AM
Good results:[/color]
  • Column 1: ~300-500 KB/sec
  • Column 2: ~20kb/sec
  • Column 3: ~300- 500kb/sec

Report the Port Number and which columns are below the average ranges.



unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 188.216.132.32
Ping: 142.9 msec
Port: 80: 86 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 88 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 82 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 87 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 80 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 61 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 81 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 103 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 84 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 110 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 86 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 85 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 91 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
# 187
07-26-2012, 11:32 AM
I keep getting this error message:
Quote:
Unable to establish connection to patch server.
Screenshot of the tracert test
Nettest results:
Quote:
contacting nettest server..
Local IP: 95.149.52.36
Ping: 120.0 msec
Port: 80: 58 KB/sec 3 KB/sec 62 KB/sec 500
Port: 80: 48 KB/sec 5 KB/sec 62 KB/sec 500
Port: 443: 58 KB/sec 2 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 443: 58 KB/sec 2 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7255: 58 KB/sec 3 KB/sec 62 KB/sec 500
Port: 7255: 58 KB/sec 2 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7003: 57 KB/sec 3 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7003: 58 KB/sec 2 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7202: 58 KB/sec 2 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7202: 57 KB/sec 3 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7499: 57 KB/sec 2 KB/sec 62 KB/sec 500
Port: 7499: 58 KB/sec 2 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 80: 57 KB/sec 3 KB/sec 62 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 1 KB/sec Recv: 63 KB/sec
My ISP is Orange, formerly Wanadoo, and I live in the south of England, near the border between Hampshire and Berkshire.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 24
# 188
07-27-2012, 09:34 AM
Been getting "Serving is not responding" messages all last night and today, can't even play. I got a lot last weekend, too. Seems to happen a lot after they patch something and we have to DL the patch. My guess is the server is being overloaded. *EDIT* FYI, this is with Cfosspeed running and with STO having high priority. My internet is ATT U-Verse 24Mb, I never see issues in other games or downloads.


Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms 1 ms homeportal [192.168.1.254]
2 25 ms 24 ms 24 ms 99-29-20-2.lightspeed.cicril.sbcglobal.net [99.2
9.20.2]
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 25 ms 25 ms 24 ms 12.83.43.17
7 25 ms 24 ms 25 ms cgcil03jt.ip.att.net [12.122.84.53]
8 26 ms 25 ms 26 ms te0-2-0-2.ccr22.ord03.atlas.cogentco.com [154.54
.12.85]
9 26 ms 25 ms 26 ms te0-3-0-0.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.5.25]
10 52 ms 49 ms 50 ms te0-2-0-2.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.43.194]
11 51 ms 57 ms 52 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
12 58 ms 53 ms 53 ms 38.111.40.114
13 51 ms 52 ms 51 ms 208.95.185.41

Trace complete.



contacting nettest server..
Local IP: 99.29.22.15
Ping: 50.9 msec
Port: 80: 304 KB/sec 11 KB/sec 321 KB/sec 500
Port: 80: 483 KB/sec 24 KB/sec 540 KB/sec 500
Port: 443: 196 KB/sec 8 KB/sec 208 KB/sec 500
Port: 443: 819 KB/sec 30 KB/sec 865 KB/sec 500
Port: 7255: 1002 KB/sec 37 KB/sec 1059 KB/sec 500
Port: 7255: 232 KB/sec 10 KB/sec 245 KB/sec 500
Port: 7003: 487 KB/sec 22 KB/sec 513 KB/sec 500
Port: 7003: 356 KB/sec 17 KB/sec 397 KB/sec 500
Port: 7202: 76 KB/sec 3 KB/sec 82 KB/sec 500
Port: 7202: 221 KB/sec 9 KB/sec 244 KB/sec 500
Port: 7499: 371 KB/sec 18 KB/sec 417 KB/sec 500
Port: 7499: 854 KB/sec 32 KB/sec 902 KB/sec 500
Port: 80: 1093 KB/sec 40 KB/sec 1154 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 1 KB/sec
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 82
# 189
07-28-2012, 12:38 AM
ive only been playing since feb/april and had been fine until the last few patches
after season 6

http://i93.photobucket.com/albums/l6...nlinetrace.jpg

i dont know if mine is any good?

and from australia

i cant figure how to get all that info posted here, sorry
Milo Knight -Star fleet Engineer



Last edited by miloguyaussie; 07-28-2012 at 12:40 AM.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
# 190
07-29-2012, 07:47 AM
My ISP is Charter and I'm running on Surfboard Modem. I'm getting all the disconnects just everyone and it seems the only good time for me is early morning or very late night, but here is my info you requested hope you can help. I love this game so much.


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.cryticstudios.com
Unable to resolve target system name patchserver.cryticstudios.com.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 7 ms 7 ms 7 ms 10.184.0.1
2 10 ms 8 ms 9 ms dtr01arsnsc-gbe-3-9.arsn.sc.charter.com [96.34.66.142]
3 10 ms 8 ms * acr01ssvlsc-vln-956.ssvl.sc.charter.com [96.34.64.32]
4 9 ms 8 ms 9 ms dtr01ssvlsc-tge-0-1-0-0.ssvl.sc.charter.com [96.34.65.58]
5 10 ms 10 ms 13 ms crr02spbgsc-tge-0-4-0-1.spbg.sc.charter.com [96.34.66.117]
6 11 ms 10 ms 11 ms crr01spbgsc-tge-0-7-0-4.spbg.sc.charter.com [96.34.64.56]
7 19 ms 15 ms 14 ms bbr01spbgsc-tge-0-2-0-0.spbg.sc.charter.com [96.34.2.244]
8 17 ms 17 ms 17 ms cha-b1-link.telia.net [80.239.167.213]
9 27 ms * 23 ms ash-bb1-link.telia.net [80.91.245.204]
10 23 ms * 25 ms te0-7-0-2.mpd21.iad02.atlas.cogentco.com [154.54.10.57]
11 25 ms 24 ms * te0-5-0-2.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.1.205]
12 * 32 ms 33 ms te0-6-0-0.mpd21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.26.178]
13 36 ms 38 ms 35 ms te0-1-0-2.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.6]
14 38 ms 36 ms 37 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.134]
15 38 ms 35 ms 37 ms 38.111.40.114 16 38 ms 36 ms 38 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Windows\system32>

contacting nettest server..
Local IP: 97.89.165.47
Ping: 75.0 msec
Port: 80: 721 KB/sec 38 KB/sec 769 KB/sec 500
Port: 80: 7 KB/sec 1 KB/sec 8 KB/sec 500
Port: 443: 1678 KB/sec 59 KB/sec 1810 KB/sec 500
Port: 443: 1585 KB/sec 54 KB/sec 1704 KB/sec 500
Port: 7255: 1665 KB/sec 55 KB/sec 1791 KB/sec 500
Port: 7255: 1607 KB/sec 54 KB/sec 1729 KB/sec 500
Port: 7003: 1706 KB/sec 58 KB/sec 1837 KB/sec 500
Port: 7003: 1595 KB/sec 54 KB/sec 1715 KB/sec 500
Port: 7202: 1690 KB/sec 57 KB/sec 1820 KB/sec 500
Port: 7202: 1687 KB/sec 56 KB/sec 1818 KB/sec 500
Port: 7499: 1667 KB/sec 56 KB/sec 1794 KB/sec 500
Port: 7499: 1597 KB/sec 53 KB/sec 1718 KB/sec 500
Port: 80: 1669 KB/sec 55 KB/sec 1799 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>ipconfig /release

Windows IP Configuration

No operation can be performed on Network Bridge while it has its media disconnec
ted.

Ethernet adapter Network Bridge:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::f545:bce8:e670:8bb2%10
Default Gateway . . . . . . . . . :

Tunnel adapter isatap.{0EFC4903-7EDF-420A-A735-3773579D6F2E}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Local Area Connection* 9:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{E66E961B-EC9B-42CF-8CBD-9A493F6DFE84}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

C:\Windows\system32>ipconfig /renew

Windows IP Configuration

No operation can be performed on Network Bridge while it has its media disconnec
ted.

Ethernet adapter Network Bridge:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::f545:bce8:e670:8bb2%10
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1

Tunnel adapter isatap.{0EFC4903-7EDF-420A-A735-3773579D6F2E}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Local Area Connection* 9:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.{E66E961B-EC9B-42CF-8CBD-9A493F6DFE84}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:953c:1c4d:220b:9ea6:5ad0
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::1c4d:220b:9ea6:5ad0%13
Default Gateway . . . . . . . . . : ::

C:\Windows\system32>
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:49 PM.