Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
# 11 Extremely low FX sounds.
07-15-2012, 06:43 AM
I'm not sure if I'm posting this in the right place. If not I apologize and please move it to the appropriate place. Ever since the season 6 patch/launch all of the FX sounds I hear ( space/ground weapons, slipstream/transwarp, powers/buffs, mining, etc. ) have become VERY muted. If I zoom in all the way on my character they increase a very tiny bit. I have tried changing all the audio settings to different levels several times, checking my sound card drivers ( nothing changed ), force verifying, logging out, quitting the game completely and re-launching, disabled on demand patching, and even re-booting my PC but nothing has worked. The music and ambient sounds work fine however. All the other games and other programs I run work just fine also. This is only happening in STO and only since the season 6 launch. I submitted an in-game ticket ( ticket ID # 1,365,609 ) but have not heard anything back about it. This issue is making it almost not worth playing STO anymore. Please help me with this. Thank you.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:59 PM.