Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 858
# 1 Cant disscharge ships
07-17-2012, 12:38 AM
I,ve just got the oddy tac to find it wont let me disscharge ships ive tryed with 2 ships taken everything off them and typed in name U.S.S (name here) and the ok box has stayed grayed out. I found same problem on tribble ive disscharged ships befor so i know how to do it. Has any one else found same problem or do i have to reinstall theg game for the 3rd time?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 72
# 2
07-17-2012, 12:53 AM
Quote:
Originally Posted by wilbor2 View Post
I,ve just got the oddy tac to find it wont let me disscharge ships ive tryed with 2 ships taken everything off them and typed in name U.S.S (name here) and the ok box has stayed grayed out. I found same problem on tribble ive disscharged ships befor so i know how to do it. Has any one else found same problem or do i have to reinstall theg game for the 3rd time?
Have you tried typing U.S.S. (name here)?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 398
# 3
07-17-2012, 01:05 AM
^^ this - you need to

A. make sure the ship you wish to discharge is not your current ship
B. type in the name EXACTLY as displayed U.S.S. my ship name

In Game: @Liath | STO Join Date: Jan 2012 | PWE Join Date: Feb 2009
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:50 AM.