Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 698
I have my wonderful Galor all set up nicely in the 3 bars so all my BO skills are where i need them, now i swap to my Freighter to do my Doffing and a little while later when i swap back most of my skills are no longer there and have to be manually put back

Is this a new thing as im sure it did not used to be like that as doing some of the missions where you have to swap to a shuttle would get really annoying
http://www.auroratrek.com/index.html
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,600
# 2
07-23-2012, 10:47 AM
I thought it always did that. Every time you switch ships, it messes up your BOffs.

"Don't let them promote you. Don't let them transfer you. Don't let them do anything that takes you off the bridge of that ship, because while you're there... you can make a difference." - James T. Kirk
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 466
# 3
07-23-2012, 02:50 PM
No, this is fairly recent. I was able to swap between cruisers, escorts, sci, whatever and not have my powers go all screwy on me, but recently they're messing up every time.

[Unrepentant] Lapo@overlapo: the problem with space STF
is that you can't properly teabag your defeated opponent

Unrepentant: Home of the Rainbow Warrior and the Rainbow Brigade.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 4
07-31-2012, 04:32 AM
It would be handy to be able to save your skill bar layout. Better would be if the game remembers your skill layout automatically.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:03 PM.