Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 22
# 11
07-27-2012, 02:04 AM
I used to craft a lot, but I've been kinda avoiding memory alpha because I have hit this bug every time since season 6. I did have to go there yesterday and after logging in after the second hallway crash, my avatar was dead, but still standing! I was even able to run around in the main room a bit. Couldn't chat. All of my ground options were greyed out except for security team. Yeah, I clicked it. Got a couple of red shirts following my corpse around. Then suddenly I rubber-banded back to the entrance arch to the main room, miraculously resurrected!
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
# 12
07-27-2012, 03:02 AM
That sounds more like when your ISP is having speed issues.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 17
# 13
07-28-2012, 12:35 AM
Quote:
Originally Posted by ga1ena View Post
Okay, got back in after the patch.

I highly doubt they fixed the Memory Alpha glitch but, when I landed on Memory after deleting the 3 texture files this morning, I got right in with out the crash.
Might just be coincidence, might be deleting those files, might be they fixed the issue in the patch.

Only tried it once expecting fully to be shut down after the second entrance. Didn't happen this time.

....yet.


Added

I did what someone else mentioned and just stood there at the second archway and wow.
About 1 out of every 5 get stuck in that exact same spot.
For a while there, there was quite a pile up of users frozen in time.

This is a lot bigger then I thought.

Which three files did you delete and has it consistently fixed your issue?

Oh, and there's a similar thread (probably more): http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=324071
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,915
# 14
07-28-2012, 12:50 AM
Quote:
Originally Posted by ga1ena View Post
That sounds more like when your ISP is having speed issues.
Not if more than 20 people and counting are having this issue...

My computer may be behind the times, but it runs more-or-less smoothly for STO, but everytime I beam down to Memory Alpha, this bug happens. Going back in, then walking around inside Memory Alpha doesn't trigger the bug again, but every single time I beam down this happens regardless.
Was named Trek17, but still an author.

Been playing STO since Open Beta, and have never regarded anything as worse than 'meh'.
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 40
# 15
07-31-2012, 04:38 AM
Quote:
Originally Posted by trek21 View Post
everytime I beam down to Memory Alpha, this bug happens. Going back in, then walking around inside Memory Alpha doesn't trigger the bug again, but every single time I beam down this happens regardless.

I have exact same issue, every time I go to Memory Alpha, I spawn in transporter room, all seem fine, but as soon as i try to walk through the second doorway it crashes to desktop.

After reloading game everything works fine again, until I leave and come back.

(Windows 7 64bit)
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 446
# 16
08-15-2012, 07:35 AM
Add me to the list.

Reloaded and finished my errands and went on to Starbase 39. Upon beam down there I crashed again. On second restart did the file verification, so hopefully won't crash again... until I go back to Memory Alpha of course.

Please fix this devs. Time gating is enough without crash gating as well....
Click link at right and add your support!
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
# 17
08-20-2012, 04:58 PM
Same problem here.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 64
# 18
08-20-2012, 05:13 PM
Quote:
Originally Posted by philosophere View Post
Add me to the list.

Reloaded and finished my errands and went on to Starbase 39. Upon beam down there I crashed again. On second restart did the file verification, so hopefully won't crash again... until I go back to Memory Alpha of course.

Please fix this devs. Time gating is enough without crash gating as well....
Same. And this has been going on for a while; I've already had the game automatically send two full file dumps to cryptic that took almost an hour each. Every time I beam in, I get to the second hallway and ::pop:: cut to desktop, sorry, so sad, thanks for playing, restart, the end. The problem is: I'm the main crafter for my entire fleet, I fill two orders a week and this glitch is just killing me.
-------------------------------------------------------------------------
STO Forum member since 2008, player since 2012 - funny story that
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:41 AM.