Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 894
Not sure if anyone else has posted about this. Did a quick look of thread titles but didn't see anything.

During STFs or fleet missions (probably just any space battle), sometimes after being hit by a torp that stuns my ship (like tricobalt or the photonic blast torpedo thing the feds have in the fleet events), things that were firing like beam banks or eject warp plasma after the stun is over remain permanently disabled.

I've gone through several STFs and fleet events (specced with 3 fore and aft beam arrays) with nothing but 3 or 4 beams out of 6 working. 1 front beam could be down and 2 rear down, or just all 3 rear beams permanently down. Can happen in any combination it seems.

I've also had it happen to my eject warp plasma 3 ability. Ejecting it and ship gets stunned then it's permanently disabled. Happened once or twice since the recent patch.

I can change boffs, but switching back to the original one, EWP3 is still disabled. Not sure what would happen if I switched to another boff with the same power.

Same with the beam arrays, switch them out works fine for other beams no problem, but put the originals back in and they stay disabled. Switch the position they're in and everything. No joy.


The only thing I found that solves it is dying and respawning. Everything comes good again.

Anyone else come across this?
Dislike the forum theme? Try THIS. Dislike the STO home page? Try THIS.

Using - Qui'Tu, Pythus Fighter Favs - Corsair, Klinzhai, Mogh, Mat'Ha, Voth Fighter
Some others - Manasa, Qib, Nicor, Sheshar, JAS, Bulwark The rest - HERE
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:26 AM.