Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,769
# 11
07-31-2012, 09:17 AM
Quote:
Originally Posted by attilio87 View Post
Thankfully it was a simple solution. It should be working now. Sorry about that everyone!
tHANK YOU FOR YOUR EFFORTS IN THIS APPLICATION.

Though as of this morning 7/31, I still can not expand past the tier one skills as a KDF player.
Richard Hamilton (1975-2014)
goodbye good friend. We will see you in the DMZ in the sky oneday, save a shot for us.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 23
# 12
07-31-2012, 10:48 AM
just tried to use it, and it will not allow me to move to the next tier of skills to spend points in, i am stuck on the first tier of skills, even if i fill em all up, the next tiers do not open up.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 162
# 13
07-31-2012, 02:30 PM
Use the Remove skill point requirements checkbox for now while I try to figure out what is going on here.

Sorry about that.

EDIT: And of course right after I said that I found the problem. Uploading the fix now.

Last edited by attilio87; 07-31-2012 at 02:33 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 162
# 14
08-06-2012, 09:39 AM
Good news! All the Federation Fleet ships are now available in the Skill Planner (at least I hope they are all in there ). Next week I will be starting on the KDF Fleet ships.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,769
# 15
08-06-2012, 11:29 AM
tHANKS!!! iTS WORKING AGAIN!!
Richard Hamilton (1975-2014)
goodbye good friend. We will see you in the DMZ in the sky oneday, save a shot for us.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 24
# 16
08-13-2012, 01:47 PM
The new version of the skill planner (Ver 4.8.5) will not let you place any points into a tier when the requirement to unlock the next tier is achieved.

I.E. it will not let you spend more than 33,000 points in tier 1 skills.

Is this a new change to the way the skill point system is going to work or a bug?

-Edit: Tried the remove skill point requirements option with no luck.

Last edited by dragongod17; 08-13-2012 at 01:50 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 162
# 17
08-14-2012, 06:31 AM
It's been fixed, sorry about that
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 24
# 18
08-14-2012, 09:04 AM
Thank you for your outstanding work. This is an awesome tool in planning out different builds for all the various ships in the game.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,769
# 19
08-17-2012, 09:25 PM
Thanks for adding the fleet ships. Are you going to add the fleet Ning'tao?

Also thanks for making this app useble on my smart phone.
Richard Hamilton (1975-2014)
goodbye good friend. We will see you in the DMZ in the sky oneday, save a shot for us.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 162
# 20
08-18-2012, 06:15 AM
Quote:
Originally Posted by bitemepwe View Post
Thanks for adding the fleet ships. Are you going to add the fleet Ning'tao?

Also thanks for making this app useble on my smart phone.
You're welcome. I'll be adding the Ning'tao and the rest of the KDF fleet ships. It is taking me a little while to add all the fleet ships to the planner, but I'm doing it. Hopefully I can finish by the end of next week.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:04 PM.