Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 622
The 30 day cycle of the previous thread I posted regarding this bug has expired as it did for the thread preceding that. Once again we post anew as fix for this bug still has not been resolved.

Choosing to beam from First City from anywhere in the system is still sending people to the Shipyard. If I wanted to visit the Shipyard I would choose accordingly. Beaming from the Shipyard to First City will send you to...the Shipyard.
All cloaks should be canon.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 940
# 2
07-24-2012, 02:52 PM
if they dont fix it at the very least give us the opportunity to "execute transporter officer" as a Doff or as a full on mission ^^

Its getting so annoying beaming to the first city being sent to the station. then beaming from the station to the city (station again). @.@
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 146
# 3
07-24-2012, 03:04 PM
Its simple. They do not give a crap.

I doubt they will ever even fix the KDF lore dailies, either, or any of the other problems the KDF side has had for ages. They just dont care.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 745
# 4
07-24-2012, 03:09 PM
Anymore if I'm trying to get to the city from the Shipyard, I tp to the Academy first, then to the city. Takes a bit longer, but saves frustration.
__________________________________________________
"I weary of the chase. Wait for me. I shall be merciful and quick."
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 424
# 5
07-24-2012, 04:02 PM
Quote:
Originally Posted by drasketo View Post
Its simple. They do not give a crap.
Exactly!! If it doesn't prevent them from making C-Store sales then they could care less about any bugs. Why should they work on fixing any bugs when they could be spending that time on their next cash grab item?
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 622
# 6
07-28-2012, 08:04 AM
11:01 local time. Transport to First City from Qo'noS orbit reroutes me to Shipyard.
All cloaks should be canon.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 622
# 7
08-20-2012, 06:02 PM
8:59 local time. Transport to First City from Klingon Academy reroutes me to Shipyard.
All cloaks should be canon.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 56
# 8
08-21-2012, 02:06 AM
I've even been in the shipyard, chosen to transport to first city, and been rebeamed back into the shipyard before.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:14 PM.