Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 229
I had set 'Ctrl-G' as my 'Set Rally Point' keybind.

In RPG mode, I'd just hit CTRL+G then left click to set the point. This used to work in Shooter mode as well, but no longer. Left press/click after activating 'Set Rally Point' just fires your weapon.

This used to work, now I have to switch to RPG mode to set a Rally Point. Probably something patched in the last 2-3 weeks?

Anyone have any ideas or can see where I went wrong?

-----

Note: Have tried setting things to default, then just have 'Set Rally Point' use a variery of keys, with/without modifiers. Doesn't work.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
# 2
08-26-2012, 11:32 PM
Same here...looks like something's broken.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 36
Actually... as of late the set rally point does not work in RPG mode either...

I use it all the time on my SCI characters because they are healers and let the away team do all the fighting. It -used- to work just fine, but now it isn't. The little white symbol pops up on mouse cursor, but klicking on the desired location where to set it does nothing.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:14 AM.