Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Assigning bridge officers
02-07-2012, 09:15 AM
Hi,

So I just became Commander and chose a nebula ship, which has 5 bridge officer stations... An extra Ensign Science station. I'm trying to assign one of my science bridge officer candidates to it, but it won't give me the option. So I have an empty station.

Anyone know how I can assign it?

Thanks!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2012, 10:43 AM
Candidates are not formal members of your crew.

R-click the candidate and select "Join" to move to your BOff roster.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2012, 10:26 PM
Quote:
Originally Posted by Gym_Quirk
Candidates are not formal members of your crew.

R-click the candidate and select "Join" to move to your BOff roster.
Unless Ilorcan is a silver member. Silvers don't get another BOFF slot until Captain according to the matrix.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
# 4
09-08-2012, 07:13 PM
I'm having the same issue. I just picked up commander, bought a new escort w/ an extra tact station, and STILL cannon put another tact officer in that vacant slot. Every time I R click on a candidate, I get a response similar to "Sorry, there isn't enough room on the bridge for me". WTF? Can someone help me?
Super Moderator
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,687
# 5 Closing "Ancient" Thread
09-10-2012, 02:53 PM
This thread is an ancient artifact (after no posts for 30 days or more) and it must now be put in the thread museum where it can be forgotten by everyone except thread archaeologists.

Please remember to check the dates of threads; and if you find an old thread which violates the PWE Community Rules and Policies just report it and avoid posting in it.

Note that you're more than welcome to start a new thread on the topic (unless there is an existing thread on the topic that has received a post within the last 30 days, in which case you can just continue to post in that thread)!

Live Long and Prosper,
Bluegeek

P.S. Not sure what your issue is, brezenski, but I do know that you have to have available BOff slots on your roster and you have to commission BOffs before you can use them. If those aren't your issue, please open a new thread.
Volunteer Community Moderator for the Star Trek Online forums -- My views may not represent those of Cryptic Studios or Perfect World Entertainment. If you wish to speak to someone on the community team, file a "forums and website" support ticket here, as we are not able to respond to PMs regarding moderation inquiries.
Link: How to PM - Twitter @STOMod_Bluegeek
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:13 AM.