Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 152
# 11
09-13-2012, 06:08 AM
Quote:
Originally Posted by thegunsmith34 View Post
I've got an older i mac. 2GB ram, ATI Radeon x1600.
well, you can try doing the GLSL thing set to off thats listed in the directions... but the X1600 is notorious for graphics problems. I had one before and even many Mac native games wouldn't run without graphics problems. I think some of the problems got fixed in 10.6 and then a few more in 10.7... but still was always buggy, so I'm not sure if there is a fix.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
# 12
09-13-2012, 03:04 PM
Quote:
Originally Posted by therealdoh123 View Post
well, you can try doing the GLSL thing set to off thats listed in the directions... but the X1600 is notorious for graphics problems. I had one before and even many Mac native games wouldn't run without graphics problems. I think some of the problems got fixed in 10.6 and then a few more in 10.7... but still was always buggy, so I'm not sure if there is a fix.
Great! That seems to have worked. Thanks!

Last edited by thegunsmith34; 09-13-2012 at 03:09 PM.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
# 13
09-17-2012, 07:13 PM
I have a Mid2010 iMac 3.06GHz, 4GB with Radeon HD4670. Tried with 1.50 version but all I get is audio and a blank screen with just the cursor after I log in.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
# 14
09-17-2012, 09:25 PM
I deleted it and started over and it works now, just keep getting an error message that I have to type a command to get to go away.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 152
# 15
09-18-2012, 05:56 AM
Quote:
Originally Posted by lightkeep View Post
I deleted it and started over and it works now, just keep getting an error message that I have to type a command to get to go away.
what kind of error? typing what?
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 19
# 16
09-19-2012, 06:19 PM
Having some issues with 10.8.2. I get a black screen after the loader and it goes no further. I've tried various settings, and I've tried the new wrapper to no avail. I've also tried updating XQuartz.

Logs after test run:

LastRunX11: http://d.pr/f/cHsC
LastRunWine: http://d.pr/f/YnIX

Any ideas?

Thanks

Edit: Logs after restart (different output, but same problem it seems):

LastRunX11: http://d.pr/f/X9L9
LastRunWine: http://d.pr/f/QLMA

Last edited by cliffstah; 09-19-2012 at 06:43 PM.
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 54
# 17
09-19-2012, 06:29 PM
Quote:
Originally Posted by cliffstah View Post
Having some issues with 10.8.2. I get a black screen after the loader and it goes no further. I've tried various settings, and I've tried the new wrapper to no avail. I've also tried updating XQuartz.

Logs after test run:

LastRunX11: http://d.pr/f/cHsC
LastRunWine: http://d.pr/f/YnIX

Any ideas?

Thanks
I'm having exactly the same issue, 2010 Mac Pro with a 5770.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 19
# 18
09-19-2012, 06:44 PM
Quote:
Originally Posted by celillarnon View Post
I'm having exactly the same issue, 2010 Mac Pro with a 5770.
2011 iMac 27" with a 6970M here.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Hi, I just updated my Mac to Lion 10.7.5 and when I went back to the game, the launcher worked fine, but when I hit engage, The launcher just disappeared and no new window opened up. I just got back into this game from a year ago and I would really like to play again, but I don't want to spend 20 bucks in order to upgrade to Mountain Lion.


WHAT CAN I DO?!
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 54
# 20
09-19-2012, 07:41 PM
Quote:
Originally Posted by zany1 View Post
Hi, I just updated my Mac to Lion 10.7.5 and when I went back to the game, the launcher worked fine, but when I hit engage, The launcher just disappeared and no new window opened up. I just got back into this game from a year ago and I would really like to play again, but I don't want to spend 20 bucks in order to upgrade to Mountain Lion.


WHAT CAN I DO?!
Mountain lion would put you on 10.8.2, which is what everyone else is having problems with.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:32 AM.