Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Fleet Invite Error
05-25-2012, 03:49 PM
I'm having trouble inviting someone to our fleet. When I invite, I get this message:
[Fleet] Error inviting to fleet: that play is not accepting guild invitations.
He's not in another fleet. I've had another fleetmate try to invite him with same result. Am I missing some setting somewhere that prevents this guy from receiving fleet invites? Any help would be much appreciated.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-29-2012, 08:49 PM
Anyone have any advice?
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 3
10-04-2012, 05:57 AM
I have the same problem. Can't invite people to fleet as they are not accepting invitations to a guild.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 4
10-04-2012, 06:23 AM
Had this issue lately, in my case it helped to set the player visibility option to 'Visible to all' (was 'Friends only' before).
Maybe it helps.

(Funny how they call it 'guild invitation' ^^)

Last edited by thetholos; 10-04-2012 at 06:37 AM.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 5 Found the problem
10-04-2012, 12:49 PM
In privacy settings at the bottom there is 'Allow fleet invitations' this was some how switched to the off setting. I just enabled it and it worked.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:37 AM.