Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 987
I've narrowed it down to the default options (I've disabled all my addons, Crtl+F5'd, and the site is still borked). I don't know enough about browser options to even know where to begin.

The problems include image frames not showing, the header drop downs being invisible (Zen, Community, About the Game, etc) but still being active if I can manage to hover over them, the Main chevron link leading back to the main page not showing up at all.

Here's an imgur album showing what it looks like
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,034
# 2
10-11-2012, 11:08 AM
So what version of Firefox are you using? And do you have Javascript enabled? I use 15.01 and have no issue viewing the forums...
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 987
# 3
10-11-2012, 01:27 PM
Quote:
Originally Posted by grouchyotaku View Post
So what version of Firefox are you using? And do you have Javascript enabled? I use 15.01 and have no issue viewing the forums...
Same. I even just upgraded to 16.01, and its still messed up. My hunch is that is non obvious. Was hoping somebody with near guru skills would see this and offer up non obvious solutions.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,034
# 4
10-11-2012, 02:34 PM
Have you tried setting Firefox to its Factory Defaults (Firefox->Help->Troubleshooting Information) as a Downloaded Firefox update will use the existing configuration information ???
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:54 PM.