Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 1 gatewaytest bug
10-20-2012, 08:35 AM
Hi guys,

First of all "FINALY!!!" and "THANK YOU! THANK YOU! THANK YOU!" all fans were waiting for something like this for years! so thank you for the effort

the problem
it seems that you two databases got mixed up. My only character on sto is human male tactical named shotgun (max lvl) and on cho i have human female character named vixen. when i log into the gateway the character i see there is human female tactical named vixen around 20lvl
Please excuse my grammar, english is not my native language (apparently)
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 490
# 2
10-20-2012, 08:39 AM
The gateway is currently getting the character info from the Tribble test server. It's likely you once had this vixen character at one point and transferred it to Tribble... If not then, I dunno!
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 3
10-20-2012, 08:42 AM
Quote:
Originally Posted by c0nd1t10nr3d View Post
The gateway is currently getting the character info from the Tribble test server. It's likely you once had this vixen character at one point and transferred it to Tribble... If not then, I dunno!
Actually you might be right, i totally forgot which character i created there since i wasn't there for ages now. Thank you
Please excuse my grammar, english is not my native language (apparently)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:07 PM.