Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
I tried using my joystick with throttle in STO. Well, to say the least its unusable. If you could add support for throttle controlller to use Z-axis for throttle slider it would be great.
There is a throttle slider in user interface, you can click on any position of it with a mouse to adjust speed, I think it should be possible to map this control to throttle controller as it has 0-100% slider.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 767
# 2
10-25-2012, 02:43 PM
too add to this, I would love to be able to adjust my power levels with my 3 lever throttle quadrant.
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
# 3
12-06-2012, 08:57 AM
I just want to throw my two cents in on this.....please add throttle support.

P.S. I'm also testing my ability to post replies in existing threads.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:55 PM.