Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 27
I've only seen this since the first S7 patch on Tribble (doesn't happen on Holodeck), and ironically, performance is noticeably better on tribble, in terms of much less "culling" of GFX in intensive scenes, more constant framerates etc etc

before I post the error, my specs are as follows;

AMD 1090t OC to 4.2GHz
1TB western digital black HDD
8GB gSkill RAM
nVidia GTX580 (1.5GB model by Inno3D, running drivers 306.97 WHQL)

running at 1080p, with most settings at max, except for things like physical debris amounts (around 50), bloom around 200% things like that. Nearly everything else is at max, and I am rendering in DX11

clicky

Apologies if this has already been posted before,

Many thanks in advance

Last edited by awesominator6000; 10-20-2012 at 09:52 AM.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 27
# 2
11-03-2012, 03:34 AM
just to say, I just got this error again in the latest build
Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,686
# 3
11-03-2012, 11:56 PM
Interesting, I'll talk to our graphics guys on Monday.
-The Artist formerly known as Tumerboy



Quote:
Originally Posted by mightybobcnc View Post
Tacofangs, what is your beef with where's Sulu?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 89
# 4
11-05-2012, 07:23 AM
I've noticed this message too, on my GTX570 as well.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,069
# 5
11-05-2012, 11:26 AM
Same here amd 7970 with latest drivers.Also sometimes some textures like uniforms dont load and look blurry ,other times uniforms are fine but things in the world (rocks ,ground ,bridge on new romulus ) have blurry textures like low quality.This change every time I load the game so I cant find what can cause that because it never happens on holodeck .

I tried on dx9 and dx11 mode and it doesnt seem to be caused by that.
Lt. Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 124
# 6
11-05-2012, 12:26 PM
While you are at it please fix the graphics errors that others and myself are getting. With the graphics card drivers crashing and then freezing our computers. This makes the game totally unplayable.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 27
# 7
11-10-2012, 02:55 AM
@taco,

did you hear back from them?
Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,686
# 8
11-10-2012, 12:49 PM
When I asked, they said Zero had already filed a bug with them. That's the last I heard.
-The Artist formerly known as Tumerboy



Quote:
Originally Posted by mightybobcnc View Post
Tacofangs, what is your beef with where's Sulu?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 145
# 9
11-10-2012, 12:52 PM
Thank god! I thought it was just my machine! I have also had the crashes and freezing.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 768
# 10
11-10-2012, 03:02 PM
Quote:
Originally Posted by tacofangs View Post
Interesting, I'll talk to our graphics guys on Monday.
tribble screws everything up launcher breaks everytime had to rererereinstall game client
not a typo 4 times there will be issues on forums come launch day when everyone patches
atleast I was able to download a more updated version than 2 year old cd
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:33 PM.