Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,642
# 1 Website improvement suggestion
11-06-2012, 06:28 PM
As per a thread in technical issues, the launcher is having trouble updating which means we can't open the game. The website, however, says the server is up.

I can appreciate that the server may be up for people who are already playing, but when there's a launcher issue people trying to log on may think that there's an issue with their hardware when they see that the server is up on the website.

I think that adding one or more status updates, ones that address areas besides the actual server itself, would be a really good idea. It would take almost no extra space on the site itself and would provide players with a more correct picture as to the true status of the game.
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 2
11-06-2012, 06:56 PM
Quote:
Originally Posted by darramouss1 View Post
As per a thread in technical issues, the launcher is having trouble updating which means we can't open the game. The website, however, says the server is up.

I can appreciate that the server may be up for people who are already playing, but when there's a launcher issue people trying to log on may think that there's an issue with their hardware when they see that the server is up on the website.

I think that adding one or more status updates, ones that address areas besides the actual server itself, would be a really good idea. It would take almost no extra space on the site itself and would provide players with a more correct picture as to the true status of the game.
Thanks for the feedback! Right as you posted, or shortly before, we put up a message in red on the launcher and site letting players know we were investigating an issue with patching

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,642
# 3
11-06-2012, 07:05 PM
Branflakes, out of curiosity, is the server status on the website an automated function or does it require a person to toggle it?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:31 AM.