Go Back   Star Trek Online > Test Servers > Tribble - Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
We can now confiure only 3 skill rows in Options/Key binds. It used to alow 4. I use the 4th too .

Also if I display the 4th row the keys that are already bound are no longer shown, but they do work.

I can live with not being able to configure the 4th row in options (but I would prefer for it to be there) but if the key is bound then it should be shown.

Thanks.

Last edited by bada4boom; 11-08-2012 at 12:45 AM.
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 77
# 2
11-08-2012, 12:07 AM
There was a 4th bar...?

Captain Ruri Gokou of the U.S.S. Kitty Hawk
Catian Atrox Carrier
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 3
11-08-2012, 12:51 AM
In Options/Key bind on Holodeck you can find Skill 1 (First Row) to Skill 10 (Fourth Tray) when space key binds are selected. On Tribble it ends at Skill 10 (Third Row).
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,750
# 4
11-12-2012, 06:38 AM
Uhh, yes, I had this appear (rather "not appear") as well.

Don't know about the fourth row, but when I copied one of my toons to Tribble (it used to be there, I deleted it and recopied to see the STF drops conversion), keys were no longer displayed on the 2 trays I have set (as well as the boff tray).

As seen in these pics:
Holodeck:
[img=http://s8.postimage.org/bsdox95tt/screenshot_2012_11_11_23_04_34.jpg]
Tribble:
[img=http://s18.postimage.org/6e6bfx1qt/screenshot_2012_11_11_23_01_33.jpg]

Kinda hard not to loose track of your powers.
TOIVA, Toi Vaxx, Toia Vix: Bring in the Allegiance class
Toi'Va, Ti'vath, Toivia: Design that long overdue Tier 5 C-Store Raptor
Tae'Va, T'Vaya, To'Var: Give us Asylums for Romulans

Don't make ARC mandatory! Keep it optional only!
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 953
# 5
11-13-2012, 02:14 PM
Quote:
Originally Posted by toiva View Post
Uhh, yes, I had this appear (rather "not appear") as well.

Don't know about the fourth row, but when I copied one of my toons to Tribble (it used to be there, I deleted it and recopied to see the STF drops conversion), keys were no longer displayed on the 2 trays I have set (as well as the boff tray).

As seen in these pics:
Holodeck:
[img=http://s8.postimage.org/bsdox95tt/screenshot_2012_11_11_23_04_34.jpg]
Tribble:
[img=http://s18.postimage.org/6e6bfx1qt/screenshot_2012_11_11_23_01_33.jpg]

Kinda hard not to loose track of your powers.
I now have this problem in Holodeck making the game pretty much crap to play in combat.
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
I had a fourth set of keybinds, but only on my science vessel. When I tried to change the keys for the row, the row disappeared.

Using the information here I saved a keybind file and extracted the syntax. I wanted ctrl+(key) for the fourth line, so I typed the following in the chat box:
/bind Control+1 "+STOTrayExecByTray 3 0"
That created a list of keys I could bind to the 4th row in the keybind section of the options menu.

The game will still only display three bars, plus the keys for the abilities of your bridge officers, but using this method you could just assign keys to bars 4-10 and slot stuff there for keyboard shortcuts. Once I'd defined the keys for the fourth bar, it worked for all my ships, not just the science vessel.

Last edited by ravedthrad; 04-16-2013 at 02:24 AM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:09 PM.