Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,236
# 21
11-13-2012, 06:37 PM
STO Servers just DID IT AGAIN for the fourth night in the row.

And all of those occurances are doing it between 4-8 PST.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
# 22
11-13-2012, 06:58 PM
Quote:
Originally Posted by azurianstar View Post
STO Servers just DID IT AGAIN for the fourth night in the row.

And all of those occurances are doing it between 4-8 PST.
This is happening to me to.. I am not giving money until this is fixed. It disconnects me from the internet completely.. Soo frustrating.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 499
# 23
11-16-2012, 07:28 AM
This is happening to me also... Never had it this bad before S 7 hit Holodeck. I mean, I got the odd "server not responding", but those always went away.

Now after S7 hit Holodeck, I'm getting them far more often, almost in every loadscreen, and also in some fleet actions. I'm also getting kicked left right and center when just playing normal missions. I often get kicked to the char select screen, with the message "disconnected from game server" and the odd "disconnected from login server".

Those DC's was extremely rare pre S 7, but something must have changed with S 7...

I see other peeps getting dc at random too...

And also getting heavy rubberbanding in fleet actions and on New Romulus.

STF's seems unnafected by this, so there's something fishy going on with the servers now....

Please fix your servers Cryptic, not fun getting "server not responding" and random disconnects...

Last edited by otowi; 11-16-2012 at 07:42 AM.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 24
11-16-2012, 09:21 AM
I get disconnected from STO at least once a day - sometimes I'm just in sector space and sometimes right in the middle of a mission.
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 127
# 25
11-17-2012, 04:07 AM
I'm also experiencing massive lags and "server not responding" messages for two days now
not all the time but too frequently to play
in addition I'm getting kicked from events with "Couldn't get map names from map manager" message

it looks like servers need a little care
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:48 AM.