Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
# 11
11-13-2012, 11:55 PM
I am unable to assign officers to my tactical and sience stations and i don't hvae shuttles yet help?
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
# 12
11-14-2012, 02:51 AM
Same here. Can we get this fixed in a hurry? I'm getting torn up out there with only 1 person in her seat.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
# 13
11-14-2012, 05:24 AM
Hello,

change the Ship and then change back then it will work.
It's equal what kind of Ship you take.

Greetings

Last edited by pinecodef; 11-14-2012 at 05:29 AM.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 14
02-19-2013, 08:23 PM
So i just joined today, and meaning I can't change to a new ship, and i don't have a shuttle, but i can't assign my tactics Ensign to her station. Is their any way to fix this problem without having to buy a new ship? or get shuttles, or am i just SOL for the moment?

There is a thread a couple posts down on this subject ~Brandon

Last edited by pwebranflakes; 02-19-2013 at 09:25 PM.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:16 AM.