Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 238
# 31
11-14-2012, 03:48 PM
Omega Force Quantum Slipstream bonus is broken:

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=447031

Vornek@oberlerchner123 - Join Date: July 2008
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 718
# 32
11-14-2012, 03:56 PM
Quote:
Originally Posted by bassmas314 View Post
I've encountered this with my Boffs as well, particularly on New Romulus. Affects both the one who beams down with me, and those back on the ship.
I ran an exploration cluster mission in the Arucanis Arm last night, and every NPC with dialogue, including my BOFFs, showed up with a bright white background.

This character is why I don't play my Romulan any more. Tovan Khev is NOT my BFF! Get him off my bridge!
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 114
# 33
11-14-2012, 04:54 PM
Contributing embassy provisions gets you 0 credits on the embassy leader board.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 163
# 34
11-14-2012, 05:34 PM
Quote:
Originally Posted by buzzout View Post
Contributing embassy provisions gets you 0 credits on the embassy leader board.
agreed happened to me as well.

Can not start a private STF unless all members are in sector space.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
# 35
11-14-2012, 05:40 PM
It worked. Thanks
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 49
# 36
11-14-2012, 06:16 PM
Quote:
Originally Posted by xsharpex View Post
when changing ships, autofire seems to be locked out. i can no longer toggle my weapons to auto fire anymore. it seems to affect both space and ground.
I'm not seeing this for some reason. I think this might be because my ships were always set to autofire and I use the console, not the toolbar right clicks to set autofire.

keypad enter does not work anymore. what's the deal?
Works fine on my ASUS G74. Check and see if numlock affects it.

warped into a klingon scout force mission and was kicked out 10 seconds later. tried multiple times to no avail.
This is happening when I queue up for PvE/PvP on my Feddie, too.

elite stfs do not drop dil. working as intended =(
Yeah, this one SUCKS.

mk xii borg armor visual overrides uniform... partly. half omega/half khg. not working as intended.

please address. thanks for taking the time to read this.

p.s. yes, i know there's a sub forum for bugs, but looking at the follow devs post, not many of them address issues posted there.
See responses.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 114
# 37
11-14-2012, 08:17 PM
Klingon Scout Force:

Enter through que system, and soon as i enter the map, i get 3 second exiting system message, then i am warped out, Tried multiple times, and it just repeats
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 84
# 38
11-14-2012, 11:26 PM
Shuttle Bay Map in the Embassy is outlined in white as if it is unfinished.

Tholian Red Alerts dont work properly(Warp In. Immediate involuntary warp out.)

Sometimes the game bugs out and wont allow you to transition anywhere.

Brightness is broken. Is stuck at previous brightness pre-Season7.

(I tried to turn the brightness up since I couldnt see properly in some areas. Clicking and dragging the slider brightened the screen. Once I let go it went right back to the previous setting in this case 100%. The kicker is that the slider still said 1.35 or 135%. Yet the brightness was the same as before.)

Also unable to set resolution at 1920 x 1080 @ 60hz. Stuck at 59hz. However I can manually set the rate at 60hz.. So I have no idea why I even have two options for the hz.

Klingon Scout Force Action: Unable to get map name from map manager.


Edit: The Autofire not working sounds like its something to do with Tray #4. Move the weapons onto tray 3, right click to turn on Autofire is what I hear is the work around at the moment. You can move the weapons off the tray after that.

I havent encountered the bug personally since I've yet to touch my weapons since season 7 hit.

Last edited by somrik; 11-14-2012 at 11:29 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 100
# 39
11-15-2012, 12:00 AM
It appears as though when switching active ships, my bridge officers are reset/cleared. In addition, it also appears that certain ships (noticed on Vesta) appear to have my power trays rearranged when switching active ships, or even just changing zones sometimes.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,389
# 40
11-15-2012, 02:30 AM
Quote:
Originally Posted by fubaracide View Post
Getting a pretty long list myself. Seems everything I try has some kind of bug/glitch.

Reputation system queue - If you just click on the area to queue the next project it starts a project and queues the other. This basically locks you to only one active project. After messing around for about 10 minutes I was able to get around it by queuing the same project that was already started. This restored the ability to start the second project.

Quite a few vendors are missing their backgrounds. They just show up in a white box.

Fleet credit reward seem to be buggy. Contributed 125 entertainment provisions and received 97 fleet credits. Contributed 250 shield generators and received 249 fleet credits.

Some fleet projects have contribution buttons active even when that section is full. For instance operations duty officers at 32/32 but not full.

Contributing large hypos/shield packs take them from your characters equipped items instead of inventory.

Opening reputation system tab closes inventory window.
Only same issue as you is the white background. |It's annoying
Live long and Prosper
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:12 PM.