Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 82
# 31
11-15-2012, 08:37 AM
Here guys, give this a try. Looking at the error from the log, theres a conflict between the Direct X calls the game is making and your system not interpreting them right.

http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=8109

Good Luck!

(P.S. Make sure to RE-Install your graphic driver after updating)
Tieberion, Captain of the USS Excaliber NX-97000-B

www.AccessDenied-STO.com
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
# 32
11-15-2012, 10:02 AM
I'm getting the same problem and i got my computer straight from the manufacture about 3 or 4 months ago if mine being that new is having the same problem
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 21
# 33
11-15-2012, 10:03 AM
Well, today's patch did nothing to help.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 90
# 34
11-15-2012, 10:09 AM
If anything, I'm getting even more "Server Not Responding" messages/outright disconnects than yesterday.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
# 35
11-15-2012, 10:46 AM
I'm having this problem as well. When it comes to hardware I'm competely illiterate and just can't do it.

I find abhorrent that Cryptic/PWE have released Season 7 with so many bugs and glitches- essentially rendering the game utterly unplayable for a large number of players. I find even more disgusting that they have failed to act on the problem with today's patch update. It is apalling and insulting customer service and I find it very disturbing that non of the devs have even commented on the situation. Disgraceful.

I for one am seriously considering stopping playing this game.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 90
# 36
11-15-2012, 11:45 AM
*BUMP*

Any chance of Dev attention? 'Cuz this is kind of a gamebreaker...
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 29
# 37
11-15-2012, 12:01 PM
After two days of not getting past the loading screen, i tonigh unistalled the game and re-installed direct from the sto site. I'm glad to report i have successfully logged in. I'll post updates of how i get on, i.e if i suffer crashes during gameplay etc.
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 61
# 38
11-15-2012, 12:12 PM
Quote:
Originally Posted by tieberione View Post
Here guys, give this a try. Looking at the error from the log, theres a conflict between the Direct X calls the game is making and your system not interpreting them right.

http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=8109

Good Luck!

(P.S. Make sure to RE-Install your graphic driver after updating)
Are you sure it will work?
http://i336.photobucket.com/albums/n337/lightspeedpurple/Star%20Trek/PhoXo27.png
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 90
# 39
11-15-2012, 01:55 PM
*BUMP*

As I will continue to do so both to prevent this topic from falling into Page 2 or lower territory until this gets looked into.
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 61
# 40
11-15-2012, 02:00 PM
*Bump*

Me too
http://i336.photobucket.com/albums/n337/lightspeedpurple/Star%20Trek/PhoXo27.png
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:11 AM.