Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 61
So a lot of people know about the autofire bug or have encountered it.
Many more people also know of the unassignable BoFFs bug.

These bugs may typically occur when switching to a newly-obtained ship, but may also occur at other times as well.

So here's the solution:

-Autofire Bug
--Go to Sector Space.
--Hit Escape, go to Options and then Rearrange HUD, find the panel that says 'Ship Weapons', make sure it isn't orange/hidden, then hit Escape again.
--Right click the weapons on that panel and your AutoFire will be working again, this is a workaround that can be used in the meantime.

-BoFFs (Bridge Officers) can't be assigned to stations
--Switch to the previous ship you were using
--Remove all BoFFs from their stations
--Switch back to your new ship then try reassigning them to the station, it should work this time.
--If not, try switching back to your old ship, make sure the stations aren't assigned, then completely exit the game and relaunch it. Repeat the first 3 steps and it should work.
--If not, dunno how to help ya Go bug Cryptic/PWE.

Last edited by endafresh; 11-17-2012 at 01:07 PM. Reason: additional details added
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:15 AM.