Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 547
This was entered under ticket ID #1,423,209


I recently obtained a Fleet Aquarius Escort. Here are the problems I ran across with it thus far:

1. When customizing the Aquarius Destroyer, it only shows the Type 1, 2, 3, 4 and Fleet materials. The Type 6 and Veteran materials (the former which is available on the 'normal' Destroyer, and the latter due to the Veteran rewards I am entitled to) are missing.

2. When trying to assign science bridge officers to the Fleet Aquarius Destroyer's universal stations, the UI is unresponsive. I have to set a bridge officer of a different profession, and then switch to the science Boff I wanted for it to work.

3. Many dialogues, both in space and ground environment, refers to my default ship's (the Fleet Aquarius Destroyer) as that of my default shuttle's instead. Furthermore, any bridge officer dialogue will be based on the bridge officers slotted in the default shuttle, rather than the default ship.

i.e.: default ship "Sacagewea" (a Fleet Aquarius Destroyer) has 'science bob' and the default shuttle "Sunset" (A Delta Class Shuttle) has 'science billy'. I am playing as the default ship. Say I encounter a scenario that has a NPC address my ship by name, it will call it "Sunset". If a Science boff character is to report something showing on sensors, it will be 'science billy' speaking.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:54 PM.