Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 879
Literally just popped out of ISE, less than two minutes ago. Had a good team, nice, efficient. However, after we downed the first transformer in blink-and-you'll-miss-it time I went ahead and fired on the spheres that showed up, which proceeded to drain all 8k of my shields. Mammary glands, at this point had become upwardly-inclined enough for me to pop Evasive maneuvers and try to run away. I managed to get Hazard Emitters up, and I had full hull.

Then, I had NO hull. ONE hit. I didn't even SEE the torpedo. I'm flying a Chimera, mind you. 35.5k hull in ONE invisible crit. Needless to say, I was miffed. Same thing happened again, 5 minutes later. Same thing, but after the SECOND transformer, and I managed to keep 5% of my hull for 0.68 seconds.

Summary of bug: BORG CRIT TOO HARD. Yes, that was Elite, but this is RIDICULOUS! I've had this happen in an ODYSSEY, two WEEKS ago, with 58,000 hull. And yes, my Chimera has armor. One green Mk X Neutronium. My Odyssey had two blue ones, and it STILL got one-shot. I DON'T think this is intentional, so I'd like to request a fix.
CHARACTER GRID (@Lord-Ice):
___ |___ _ Fed ____| ____ _KDF __ ____| Rom
Tac_|_Thomas Hale_| __ __Illusion _____| Silence (K)
Eng | ___Antilles _ _| _ Mirror Rygobeth__| N'Vek (F)
Sci _| __ Rygobeth _| _Lukor Son of Q'Tar | Devala (F)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:39 PM.