Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 1 mouse not working right
11-18-2012, 10:55 AM
All the sudden for no reason when i changed toons and beamed down to ds9 my toon all the sudden started moveing in the opisit direction i move my mouse, if i turn my mouse right my toon turns left if I turn my mouse left my toon turns right, i have loged out back in , changed instances changed toons, dont know what to do any ideas
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 254
# 2
11-18-2012, 11:23 AM
Try re-calibrating it?
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 243
# 3
11-18-2012, 11:28 AM
Quote:
Originally Posted by captainmerzan View Post
All the sudden for no reason when i changed toons and beamed down to ds9 my toon all the sudden started moveing in the opisit direction i move my mouse, if i turn my mouse right my toon turns left if I turn my mouse left my toon turns right, i have loged out back in , changed instances changed toons, dont know what to do any ideas
Check your control schemes to ensure nothing is set to 'invert axis.'
_____________________________________________


I used to be able to play STO, but then Season 9 happened. | Join Date: Dec 2009
1000 Paper Cuts for Star Trek Online
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 4
11-18-2012, 11:36 AM
Quote:
Originally Posted by robertcrayven View Post
Check your control schemes to ensure nothing is set to 'invert axis.'
Ty that was it dont know how that got changed i never mess with that stuff, oh well it fixed it ty
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:23 AM.