Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 191
07-07-2010, 03:56 PM
Quote:
Originally Posted by TopAcex View Post
THis is exactly what i would say +1000

NO UI MODS!! I had to spend more time settin up Mods to Raid in WOW the i did playing, it was a nightmare.
...and evidence you think WoW mods are like mods for every other MMO. If you read the rest of this thread you'd understand that other MMOs went with UI mods in a different direction than WoW. Mods in WoW are excessive.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 192
07-10-2010, 06:57 PM
I didn't want to start a thread asking this question, and I hope posting in this thread (it being inactive for 3 days and all) is ok, so heres my question. Is there currently to scale down the UI? Make it a little smaller? If not, is there plans to make this an option?

(if this question has already been answered, I apologize. I didnt want to read through near 200 posts.)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 193
07-10-2010, 07:44 PM
yep you can already do this, hit esc, then options, then on the "basic" tab you will see a slider at the bottom titled INterface Scale, you can scale the UI up or down then click Apply Since I have really bad vision I have it all the way up. Enjoy!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 194
07-11-2010, 09:17 AM
Quote:
Originally Posted by BettyBlue918 View Post
yep you can already do this, hit esc, then options, then on the "basic" tab you will see a slider at the bottom titled INterface Scale, you can scale the UI up or down then click Apply Since I have really bad vision I have it all the way up. Enjoy!
Thank you very much.
Ensign
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
# 195
11-22-2012, 10:48 AM
/signed !!!
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,874
# 196
11-22-2012, 11:19 AM
Eww Frankenpost, IT is Alive!!!.......
But since it's here, signed//
UI modding would be a boon for this game, there are many talented users here with the skills to create custom designs if only the game supported it.
Lieutenant
Join Date: Feb 2014
Posts: 88
# 197
02-03-2014, 09:50 PM
Not to mention it would be very "star trek" to allow this feature. after all, officers in the shows custom programmed the algorithms on their consoles (i believe it was a single episode where Worf explained this is what the consoles do, officers program algorithms to buttons they then push to execute a series of commands).
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:27 AM.