Prev Previous Post   Next Post Next
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 61
# 1 Disconnecting Constantly
11-28-2012, 12:42 PM
First the required infos:

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>
C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms YOUNGFISH [192.168.1.1]
2 25 ms 29 ms 19 ms c-69-136-7-1.hsd1.in.comcast.net [69.136.7.1]
3 8 ms 8 ms 9 ms te-1-5-ur04.peoria.il.chicago.comcast.net [68.85
.179.77]
4 25 ms 23 ms 23 ms te-2-6-0-1-ar01.elmhurst.il.chicago.comcast.net
[69.139.201.113]
5 17 ms 14 ms 20 ms 68.86.189.149
6 19 ms 23 ms 24 ms he-3-8-0-0-cr01.350ecermak.il.ibone.comcast.net
[68.86.90.49]
7 * * * Request timed out.
8 16 ms * 33 ms te0-2-0-1.ccr22.ord03.atlas.cogentco.com [154.54
.11.253]
9 17 ms 16 ms 15 ms te0-3-0-1.ccr22.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.29.21]
10 40 ms 40 ms 40 ms te0-2-0-5.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.43.74]
11 39 ms 40 ms 40 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
12 54 ms 53 ms 54 ms 38.111.40.114
13 42 ms 40 ms 40 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Windows\system32>


contacting nettest server..
Local IP: 69.136.7.69
Ping: 44.8 msec
Port: 80: 1303 KB/sec 41 KB/sec 1384 KB/sec 500
Port: 80: 1240 KB/sec 40 KB/sec 1308 KB/sec 500
Port: 443: 1254 KB/sec 40 KB/sec 1321 KB/sec 500
Port: 443: 1196 KB/sec 37 KB/sec 1258 KB/sec 500
Port: 7255: 1298 KB/sec 39 KB/sec 1369 KB/sec 500
Port: 7255: 1297 KB/sec 41 KB/sec 1366 KB/sec 500
Port: 7003: 1249 KB/sec 39 KB/sec 1316 KB/sec 500
Port: 7003: 1260 KB/sec 37 KB/sec 1326 KB/sec 500
Port: 7202: 1188 KB/sec 38 KB/sec 1252 KB/sec 500
Port: 7202: 1030 KB/sec 32 KB/sec 1084 KB/sec 500
Port: 7499: 1052 KB/sec 36 KB/sec 1117 KB/sec 500
Port: 7499: 1023 KB/sec 33 KB/sec 1079 KB/sec 500
Port: 80: 1155 KB/sec 37 KB/sec 1228 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

Comcast is my server provider...

Aside from line seven on the first part, I see nothing in the numbers that states this is an issue on my end, however the constant rubber banding and disconnecting is making game play very difficult.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:48 PM.