Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,858
There is a patrol mission in the jouret system of the new romulan sector block.

after you fix the satellites, some enemy ships should spawn, but nothing happens. ive played this mission 2 or 3 times before the patch and worked fine.

# 1'432'727

House of Cards - Lvl 46 Fed mission

Last edited by captainrevo1; 11-30-2012 at 11:23 AM.
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 44
# 2
11-30-2012, 12:06 PM
I encountered the same thing, submitted bug report too. The enemy ships don't show up after repairing the satellites, I still got the "Repel Enemy Ships," but alas, no enemy ships to repel
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 4,708
# 3
02-19-2013, 07:22 AM
broken again (or still), hasnt worked today or yesterday
Ensign
Join Date: May 2014
Posts: 26
# 4
05-16-2014, 12:12 PM
I'm having the same issue right now, a year and a half after the initial post. Awesome.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 203
# 5
05-16-2014, 12:19 PM
If it isn't working now, then it's a recurrence, since it's worked for me multiple times in the past few months. I'm not saying that that couldn't happen, as formerly broken things that were fixed do sometimes get broken again, just that it hasn't been broken the whole time since the initial post.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:25 PM.