Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 203
# 1 Season 7 bugs
12-01-2012, 09:09 PM
I've noticed a few bugs since season 7 that have not been fixed since the last update. I have submitted bug reports for all of them, and some of these already have threads started, but nothing's being done. If anyone else has anything, please post them here.


1. Set abilities (i.e. Assimilated Tractor beam, Heavy graviton beam, etc) drops off tray when transferring maps. This can be problematic when you warp into the middle of a battle with one of your abilities gone.

2. Ships mislabeled when clicking on player info. When you right click on a player and look at his/her information, there are certain instances where the type of ship they are flying is labeled wrong. I saw an Odysee cruiser labeled as a Danube runabout for example. I've noticed a lot of this.

3. The Tholian Space Red Alerts don't update after killing the enemy fleet (although I think this one was fixed, if so then please disregard).

4. Bridge Officer gets stuck in the ground in New Romulus when exiting the cave in the mountain pass, and sometimes when being transported to the Vastam Peaks site (there may be others but I haven't noticed them yet).

Those are all I have found so far. Again, if anyone has anything they want to add, please do so here.
SGT Milton Monzon, SGT Alexander Fuller, SGT Michael Bartley, SGT Martin LaMar
Rest in Peace Brothers
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
# 2
12-02-2012, 11:05 AM
right for a start since the s7 update iv been having many problems with sto. for a start i never got a fair conversion crate as i had over 4 million in borg salvage and other bits collected yet my conversion crate contained only 3000 omega marks 4000 dil and 14 borg neural processors this is a complete joke considering all the hard work i put in to earn all this and this is is no way even close to fair and its one of the things i want sorting out. Next there is the fact that during battle im activating abilities and its doing nothing like iv not even activated it wtf, and of course my mine ability attack pattern beta is taking 2 or 3 minutes to reload what a joke my setup depended on that 30 second ability which was slow enough at recharging at 30 seconds on that ability, is as far as it needs to be pushed this is another thing i want sorting out as its made the game so unfair and unpleasant to play now for people using these setups that there is no point in playing the game for me if its to be left like this. then another bug iv noticed is in battle iv activated all my power ups planted mines down 4 of them and they hit the targets hull and all say missed doing no dmg whatsoever leaving me waiting up to 5 minutes for some abilities to reload again not fair to players like me. i dont want to use energy weapons as its too easy i wanted to play it with this setup to replicate the authentic star trek setups yet this game seems more like its made for complete spastics that need to use the easiest setups also every time i go into battle now i have to reorganise all my abilities as there muddled up every time, perfect timing for perfect world to mess it all up just in time for christmas i wasnt intending on playing this game after christmas iv just purchased 20 pounds worth of yen and bought equiptment for my ship to improve its abilities but now it all seems it was for nothing as my ship is worse than before. i was also going to purchase the 3 month membership just so i could refine my dil so that i may have enjoyed my christmas on here but looks like thats not happening now. I purchased my zen today and it was for nothing due to all this if its not sorted out in the next weeks or so i want my money back perfect world. And you need to remember your neglect makes us suffer not yourselves ****in sort it out you bunch of ******* im sick of the crap and as im dying of a brain tumor i dont need the stress you guys are a complete bunch of imbeciles who need to learn how to make proper games instead of destroying the names of well established titles and messing your customers about im so dissappointed in this game as i had such high expectations of it due to its publicity again cryptic and perfect world blowing there own trumpet. I used to be a very nice lad but you guys are just the same as the rest of the mansion dwelling upper class that bleed the poor dry in exchange for poor services i wish id never purchased anything from you you guys now as this is a regular occurence with perfect world just wish id seen it sooner
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
# 3
12-02-2012, 11:31 AM
also iv noticed my ability directed energy modulation which took 45 second to reload now also takes 2 minutes what is the reason for this as its not enen a significant ability just one that adds a tiny bit extra or a least did its now worthless and a complete waste of an ability
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
# 4
12-02-2012, 12:42 PM
just a quick update the dispersal pattern beta problem iv sorted, after logging in and out a few times nothing changed i asked other to confirm if there same ability had changed they said it was still at 30 seconds which i couldnt understand, i proceeded to log off clean my registry then reboot my machine and hey presto it was back to 30seconds although i dont understand how these actions were relivant it still worked which i am pleased about. which means i retract part of my origional statement however the conversion crate is still a joke considering when i logged on after the s7 update it clearly stated that the crate would corrispond to how much stuff i had which it did not, Plus i would also like to mention about the ec problem considering how much stuff is costing on the exchange players that are working there way up from the bottom are finding it very difficult to earn any kind of substantial ec through missions i think the dil exchange and ec need to be adjusted to somewhere in the middle of where they were in s6 and where they are now as the dil is too cheap i dont mind working hard for stuff as long as it seems within reach i dont want to take the next 12 months trying to save up for a dhc Mk XII purp thankyou very much. Im going to go and lie down now as my head feels like its going to burst
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 10
# 5
12-06-2012, 12:23 PM
I noticed a bug with the omega ground set accolades. I had some parts but not the complete set (Omega Armor X was missing and Omega Shield XI for example) Suddenly I have two identical accolades there. When I fetched the Omega armor, every Part was with a hook, one of the two identical accolades was finished, the other stays in progress althought it has the hooks everywhere. When I fetched the Omega Shield XI, I got a hook but none of the two identical accolades were finished. One has 3 hooks, the other just one. Has anyone else the same problem? I really want to get these accolades and my XII sets were both started but not finished when Season 7 came on. Both are suddenly double here.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 91
# 6
12-06-2012, 12:49 PM
Quote:
Originally Posted by nithriel View Post
I noticed a bug with the omega ground set accolades. I had some parts but not the complete set (Omega Armor X was missing and Omega Shield XI for example) Suddenly I have two identical accolades there. When I fetched the Omega armor, every Part was with a hook, one of the two identical accolades was finished, the other stays in progress althought it has the hooks everywhere. When I fetched the Omega Shield XI, I got a hook but none of the two identical accolades were finished. One has 3 hooks, the other just one. Has anyone else the same problem? I really want to get these accolades and my XII sets were both started but not finished when Season 7 came on. Both are suddenly double here.
I have a similar issue, I had the Omega Force Mk XI gun from the old stf system. I decided to get the armor and shield from the rep system to complete the set but under the omega force veteran accolade it only shows a check mark beside the armor and shield. So basically even if you already have a piece you have to get it again from the reputation system for it to complete the accolade and give costume visuals.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 91
# 7
12-06-2012, 01:37 PM
Quote:
Originally Posted by pegasussgc View Post
I have a similar issue, I had the Omega Force Mk XI gun from the old stf system. I decided to get the armor and shield from the rep system to complete the set but under the omega force veteran accolade it only shows a check mark beside the armor and shield. So basically even if you already have a piece you have to get it again from the reputation system for it to complete the accolade and give costume visuals.
ok, I got a dev reply about this:

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...=1#post6965981
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:17 AM.