Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 475
# 91
12-10-2012, 09:35 PM
Quote:
Originally Posted by brazen1ace View Post
That whiteout problem sounds a bit different from what the rest of us are experiencing. I find it interesting that the crashes are in some way related to what instance you are in. I might try changing instances and see if that allows me to stay in ground maps. Also a really odd thing I have encountered is that my Kinetic Cutting Beam does not show up at all. It fires, and does damage. But no beam...I can't tell if others see it or not. But for now it is an invisible weapon. I don't mind as much though, the graphics driver crashing my computer is muuuuch more serious.
Do you have your graphics settings set to low? If so, that may be the issue. I know that with my Party Popper, when I have my graphics settings low, it doesn't show up, but when I put the graphics settings back up, the item appears.
Lt. Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 132
# 92
12-11-2012, 09:50 AM
I did try changing the graphics and setting them higher but that did nothing. And really it is only the beam when it fires that I can't see. The item shows up in my inventory and weapon slot just fine.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 475
# 93
12-11-2012, 10:02 AM
STO has crashed on me several times the last few days. Twice, STO has automatically initialized a full dump and sent it back to PWE. (The dumps are between 600 - 750 MB..... Thankfully, I have a 20MB upstream pipe!)
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 475
# 94
12-11-2012, 10:09 AM
Quote:
Originally Posted by brazen1ace View Post
Until they fix it I am going to tell them every time it crashes.
If I sent them a ticket every time STO hiccups, I'd spend more time sending them a ticket than anything else.
Lt. Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 132
# 95
12-11-2012, 02:13 PM
Oh I had two open, but I have on open now that I am politely or at least trying to be polite communicating with them. And it is on there that I tell them about where I crashed. No sense in taking up resources with submitting multiple tickets. I just make sure mine stays open. See when I crash, the entire computer crashes. It freezes and I have to pull the power and restart. I was trying today to get their error reporting program to send them a error dump to them. But my internet is not as fast and it has been a bit inconsistent recently so instead I got tied up with the internet tech support.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 475
# 96
12-13-2012, 07:09 AM
I noticed that fixing this was NOT listed today's patch....

Today is one month since they released this disaster. So is PWE choosing to screw around with us?

Last edited by fadmbambam; 12-13-2012 at 07:11 AM.
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 61
# 97
12-13-2012, 07:49 AM
These bugs they have no intention of fixing the reason why is...It does not affect the new ships that have been released so the above mentioned bug that was present on tribble is not a concern because the ships works. The problem to this is...They did a beta test to identify problems so they can be fixed prior to release of S7. What im wondering is what was the point of the beta test if they didnt fix anything they found from the beta test..And the answer to that is......The ship worked properly in the beta test so no fixes are necessary. I almost bought a lifetime membership before S7 but decided to wait...I am sure the hell glad i didnt buy it...As of right now there are so many and bugs that are crashing the game that it should be took down for serious server maintenance. I know with the team Dev guys they have now they can find and resolve these issues especially with all the reports they are getting from us. I know I love STO alot and play it alot but it is getting to be alot of trouble everytime i do anything with new content that pertains to S7 my system crashes, Here is the difference though I dont have onboard graphics. This issues alone is major..There is a serious issue with S7 and how the graphics are being rendered but more likely there is a set of bad codes there somewhere that is crashing video drivers..and yes PWE please fix it..and PWE its not our computers doing it..It is your server that is messed up..PWE feel free to contact me if you need specifics about what i found.I have been a tech for over 20 years now so i know what to look and possibly how to fix it.



I must say S7 is a great update that is awesome but with such serious issues causing crashes it is getting real bothersome. It is not good at all for a computer to shutdown like this all the time. It can serious issues with Windows and can cause permanent damage to the OS resulting in reinstall and then loss of customers data on there computers which you should be countable for since the crashes are a direct result of your poor coding and beta testing a update with no real testers with any experience
If they make something idiot proof. They will come out with better idiots
Lt. Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 132
# 98
12-13-2012, 10:25 AM
This is getting really annoying. Another patch and it has been about a month since S7 came out and this graphics bug is still not fixed. Looks like most of you should lose your jobs if you are this incompetent.
Lt. Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 132
# 99
12-13-2012, 10:26 AM
humm woops wrong thread sorry.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 475
# 100
12-13-2012, 11:08 AM
Quote:
Originally Posted by brazen1ace View Post
humm woops wrong thread sorry.
Nope - you got the right thread.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:42 PM.