Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 11 Ditto
12-27-2012, 09:35 PM
Having the same issue, character bios not displaying the majority of the time.

Any fix yet, Cryptic or PWE? Please?!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 386
# 12
12-27-2012, 09:44 PM
Blank info cards here for the past 2 days, and if I remember correctlly, today was not a patch just server maintinence...
I used to have f/x, till my video card took a S9 to the knee...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 106
# 13
12-29-2012, 06:50 PM
Still the same problem and as a CoH refugee, being able to write and display my character's background was a big part of why I installed the game in the first place. This might not affect the gameplay, but it's about as basic a problem as it gets, and seeing all these other threads about more serious bugs that have lasted for years isn't encouraging. Until there's some word that it's fixed, I'll just be playing something else.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 28
# 14
03-30-2013, 06:35 PM
This is still an issue.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 23
# 15
04-16-2013, 02:56 PM
This is still a problem, appears to be related to some sort of server lag. If I wait long enough... (5-10 minutes) the info will eventually appear.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.