Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 234
As a french with a game in French language. I can't acces the foundry in english language. I acces only foundry in French and it's really poor. Less than 10 mission I guess. So if I want run foundry mission in English language. I must switch my game in english language to access foundry in english.
Don't you think it's boring to switch the game in another language to acces a part of the game?
Thanks a lot to think about for the next patch.
http://i.imgur.com/RVocq.jpg
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 84
# 2
01-10-2013, 08:07 AM
I guess you have the same problem as mine.

There is a clarification on this link. http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=509451
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 12,219
# 3
01-10-2013, 08:39 AM
If you do a custom search you can search a different language. I usually use custom myself. I often search by author name.
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:17 PM.