Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 108
# 1 Can't beam out of DS9
01-05-2013, 05:56 PM
Hi

Just wanted to try some of the Omega stuff, but I can't beam out DS9. There is the short sequence when the camera goes around my char, but then nothing happens and I cannot move my char until I log out and log in again.

Also tried to jump to a mission directly. Same error.

Best regards,
Matt

Last edited by helvetiamatt81; 01-06-2013 at 07:37 AM. Reason: wrong statement
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 804
# 2
01-05-2013, 06:14 PM
that is an odd bug, I know that sometime you can fix zoning issues by logging out for 15 minutes or so, then logging back in. Have you tried beaming to your bridge or changing instances?
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 9
# 3
01-05-2013, 08:00 PM
its not just in dsn its also happening in esd people cant get into wonderload or beam back into space i think its a loading issue bug reported it myself but im not sure crptic even knows about the bug
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,686
# 4
01-05-2013, 11:33 PM
it seems to be loading issues....i cant even TW from Battle Group omega to Rolor nebula

Quote:
Originally Posted by borticuscryptic View Post
I find this line of replies sadly hilarious. We put a lot of work into the massive list of fixes/changes above, and ya'll are hung up on the ability to skip our content. =p
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 15
# 5
01-05-2013, 11:40 PM
I can't leave ESD
Can go to the bridge, but not to my ship nor the Academy.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 108
# 6 Access denied. ;-)
01-06-2013, 02:12 AM
Quote:
Originally Posted by f9thaceshigh View Post
that is an odd bug, I know that sometime you can fix zoning issues by logging out for 15 minutes or so, then logging back in. Have you tried beaming to your bridge or changing instances?
Yes, I can beam to the bridge, and I can beam back to DS9, but the problem is still there.
I also tried to change instances, but there is only one DS9 zone.
Lt. Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 239
# 7
01-06-2013, 04:45 AM
The same thing is happening to me on Defera. I'll tell the character to beam up to the Defera Invasion Zone, the Defera System, etc. and my character doesn't move. The camera will change angle, but my character doesn't transport (or touch his communicator) and soon enough the camera returns to normal. Then I can't move either.
Lt. Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 239
# 8
01-06-2013, 05:22 AM
I've been playing as my KDF character on Tribble to discover no problems beaming off Defera. Is it possible this issue only occurs on Feds?
Lt. Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 239
# 9
01-06-2013, 05:27 AM
Quote:
Originally Posted by admiralnat View Post
I've been playing as my KDF character on Tribble to discover no problems beaming off Defera Invasion Zone. Is it possible this issue only occurs on Feds?
Never mind, my KDF character is was just stuck in the Deferi Sector. Same issue, of course. Can't move around. Reloaded the game and managed to continue. I think this issue might be worse in some system more than others.
It could also have something to do with the faction you're playing as.

Last edited by admiralnat; 01-06-2013 at 05:45 AM.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 61
# 10
01-06-2013, 05:54 AM
My Federation character is confined to ESD but my KDF character seems to be okay. Exactly the same symptoms as Admiralnat.

First had problems last night 20.00 GMT and still happening now at 13.45 GMT
Been on STO since Beta and a fully fledged veteran with the scars to prove it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:50 PM.