Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 105
...unless you want every NPC, or PC, that you see to have their head flicker and disappear.

I noticed this in 310.70, both beta and WHQL, plus the new 310.90 WHQL that was released tonight. Walk around ESD (Particularly the tailor/consumable area), and watch everyone's head flicker.

That if the NPC you talk to when you dock doesn't have his head disappear first.

I'm using a GTX570, btw.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 374
# 2
01-07-2013, 02:55 AM
i am using the .70 driver for a while now without those problems. using a notebook with geforce gtx 675m
What ? Calaway.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 61
# 3 Game Freezing
01-07-2013, 11:29 AM
Got a 310.xx driver and my game lock up at random. Looks like that got some work to do.
"Of course you know, this means war!" Bugs Bunny
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,707
# 4
01-07-2013, 11:36 AM
I'm using these drivers on both my ASUS laptop and Desktop (with everything in STO pretty much maxed with the exception of anisotropic filtering and AA (at 8X); and I have not experienced the issues you describe on either computer. (Nvidia 460M on the laptop and a GTX265 on the desktop <--- upgrading this particular PC later this year, but IMO it still runs STO fine at max settings.)

Don't know what to tell you.
Formerly known as Armsman from June 2008 to June 20, 2012 http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91861979000&dateline=  1340755546
PWE Drone says, "Your STO community as you have known it is ended...Display names are irrelevant...Any further sense of community is irrelevant...Resistance is futile...You will be assimilated..."
Republic Veteran
Join Date: Aug 2012
Posts: 193
# 5
01-08-2013, 04:28 PM
I just downloaded the very latest nvidia drivers.. I have seen this head issue a couple times... also, am I imagining things or with these drivers, are there more hitches and stutters? This seems rampant on ESD, but that could just be the game....
Survivor of Romulus
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,336
# 6
01-10-2013, 03:51 AM
Quote:
Originally Posted by mightionny View Post
...unless you want every NPC, or PC, that you see to have their head flicker and disappear.

I noticed this in 310.70, both beta and WHQL, plus the new 310.90 WHQL that was released tonight. Walk around ESD (Particularly the tailor/consumable area), and watch everyone's head flicker.

That if the NPC you talk to when you dock doesn't have his head disappear first.

I'm using a GTX570, btw.
Must be an Windows XP issue then?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,110
# 7
01-10-2013, 04:01 AM
We generally have a tendancy to think that the latest drivers will work better, often there is no difference and quite often there will be an issue with some software you run. I never update any drivers for anything unless I have a problem running that software or device.

If it works, leave it!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 432
# 8
01-10-2013, 04:04 AM
I recently had that issue and I have went through and resolved it. I will update the thread to clarify what the solution is in a min

Character Models and Gen ingame Texture issues..after playin another game?
Click to visit Subspace-Radio
Twitter | Blog | Original Join Date: Dec 2007 | Gaming Setup | Raptr Profile | Gamer DNA
The opinions expressed in my posts are my own views and do not reflect on any other entity(s) or person(s) I may or may not represent at the time.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 136
# 9
01-10-2013, 04:24 AM
its not only a Win XP Prob and it don't affects all Nvidia Cards.
Its also not an STO only prob.
I couldn't use anything with the 310.xx drivers (Win 7), 304 works great for me.

Quote:
If it works, leave it!
this!
Survivor of Romulus
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,336
# 10
01-10-2013, 05:06 AM
Quote:
Originally Posted by patientnr0 View Post
its not only a Win XP Prob and it don't affects all Nvidia Cards.
Its also not an STO only prob.
I couldn't use anything with the 310.xx drivers (Win 7), 304 works great for me.


this!
I have same graphics chipset as OP and are running Windows 7 64-bit with latest drivers always, no problem here.

Worth mentioning perhaps is that I use to make a clean install of the Nvidia drivers, you can select that option on install.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:41 PM.