Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,054
# 11
01-08-2013, 06:13 AM
So far today, every single review of "Relics" is reporting this problem or simply saying that the mission is now bugged.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 13,534
# 12
01-08-2013, 06:48 AM
Hm.... odd. The first time I ever saw this error was when attempting to beam into ESD. Not a foundry map, just ESD....
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
# 13
01-08-2013, 08:25 AM
I was stuck on "Cold Comfort" and would get the "Couldn't transfer character" when entering Raveh II.
I just tried to switch instance (i was in instance #1) and in #2 it gave no such error, while i got it repeatedly on instance #1
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,054
# 14
01-08-2013, 08:35 AM
Quote:
Originally Posted by thebrinx View Post
I was stuck on "Cold Comfort" and would get the "Couldn't transfer character" when entering Raveh II.
I just tried to switch instance (i was in instance #1) and in #2 it gave no such error, while i got it repeatedly on instance #1
This is a cryptic mission, yes?
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 15 Saturday's child
01-08-2013, 09:46 AM
Same thing happening in segment "The beatuy and the klingons" WTF? Tried everything...
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
# 16
01-08-2013, 10:27 AM
Quote:
Originally Posted by kirksplat View Post
This is a cryptic mission, yes?
Its an Episode mission, from the Breen Invasion arc.
I just had to go to the same system, and again, in Instance #1 i got dropped to login screen, while instance #2 did not
Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,120
# 17
01-08-2013, 11:47 AM
We are aware of the issue and it is under investigation.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 18
01-08-2013, 09:58 PM
Just as an FYI, Was trying Relics and each time I would try and Beam Down, I would get kicked. Tried Safe Login, Normal Login, Dropped the quest. It's been doing it both last night and tonight as well. I also had the same thing happen on a couple other quests. I'm not sure, but I think one was the Klingon quest that's been mentioned.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,060
# 19
01-08-2013, 10:35 PM
I got this last night twice while trying to enter one of the patrol system in Pi Canis. I didn't make a note of which one, but my memory is telling me either Honod or Veyga.
_________________
Nebula coffee is the best coffee
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 20
01-09-2013, 04:16 AM
I got a couldn't transfer character error when i was trying to see my starship bridge. i tried it

two times but i got still some errors. is there a fix for it? thanks for the answer!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.