Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 28
# 1 Video
01-15-2013, 05:33 PM
I run STO's video at low I have 8GB RAM if I upgrade my RAM can I put it up higher (Right now if id it slows it down to a crawl) or do I need one if the 1000$ video cards also I use a VM so the might be the reason I have to run it low.

Last edited by delvok5; 01-15-2013 at 05:41 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,069
# 2
01-15-2013, 05:52 PM
8 GB of RAM is plenty... Your issue is mostly likely the graphics card/chip your system is using... (what it it currently???)
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 28
# 3
01-15-2013, 05:55 PM
Quote:
Originally Posted by grouchyotaku View Post
8 GB of RAM is plenty... Your issue is mostly likely the graphics card/chip your system is using... (what it it currently???)
I am not sure but I am 99.99% on the side of video card so thank you.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 366
# 4
01-15-2013, 06:23 PM
Quote:
Originally Posted by delvok5 View Post
I am not sure but I am 99.99% on the side of video card so thank you.
I'd say so, I'm running at mid-high on 2 Gig ram with no trouble.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:39 PM.