Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 21
# 1 Stuck in Unimatrix 01
01-15-2013, 10:20 PM
I queued for the STF, went in, and it loaded up to about 40.97. Now it stays there, says it's patching, but getting 0 bytes. After about 400s of Server Not Responding, I just killed the whole process, since there's no way to kill the process from the loading screen (that I know of). Problem is, now that's the instance that my toon wants to log into.

How the hell do I get out, so I can go do something else?

By the way, I'm in China, so "SUPPORT" is non-existant for me.
The user formerly known as Seneschall
Unrepentant Gaming : Risa Country Club : @Seneschall
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 74
# 2
01-15-2013, 11:22 PM
Log out, log back in, choose Safe Log so that you'll pop in the sector outside the STF. That should do the trick.

Been playing since launch.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 21
# 3
01-16-2013, 03:37 AM
Actually, while I was typing this (it actually hit close to 700 or so seconds SNR), something kicked it into gear, and I got in. And fortunately, just on time to get the Omega Marks! Not the way I prefer to get Marks, but it'll do.

Thanks, Jenny! It didn't actually give me the safe mode option when I logged back in. Just went right into Unimatrix. Apparently it didn't recognise the problem.
The user formerly known as Seneschall
Unrepentant Gaming : Risa Country Club : @Seneschall
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 74
# 4
01-16-2013, 02:49 PM
Talk about strange... I swear, this game has the most... dare I say, fascinating, bugs LOL? Anywho, I'm glad everything worked out okay for you.

Been playing since launch.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:12 AM.