Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 42
# 2141
01-28-2013, 02:34 PM
Quote:
Originally Posted by resistance9 View Post
After reading the many post on this problem, and realizing the issue is not local but global I began to search for a reasonable connection to the issue. It seems that Wifi and or dsl customers can get in just fine , but those with a hard cable connection cannot...........is this a pattern or am I just seeing things?
not true, im wifi, cant connect
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
# 2142
01-28-2013, 02:34 PM
Launcher works now, atleast for me and its patching although v e r y slowly. Fingers crossed.
"If you can't take a little bloody nose, maybe you oughtta go back home and crawl under your bed. It's not safe out here. It's wondrous, with treasures to satiate desires both subtle and gross; but it's not for the timid." -- Q
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 33
# 2143
01-28-2013, 02:34 PM
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32> tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com UK PORTSMOUTH IS MY PING
over a maximum of 30 hops:

1 18 ms 7 ms 16 ms cpc13-fare7-2-0-gw.6-1.cable.virginmedia.com [82
.4.52.1]
2 9 ms 10 ms 7 ms cosh-core-1b-ae1-1855.network.virginmedia.net [8
0.3.161.217]
3 9 ms 11 ms 20 ms glfd-bb-1b-ae4-0.network.virginmedia.net [212.43
.163.213]
4 14 ms 16 ms 15 ms nrth-bb-1a-as5-0.network.virginmedia.net [212.43
.163.182]
5 13 ms 23 ms 15 ms nrth-tmr-1-ae1-0.network.virginmedia.net [213.10
5.159.30]
6 28 ms 32 ms 48 ms fran-ic-1-as0-0.network.virginmedia.net [62.253.
185.81]
7 29 ms 46 ms 39 ms te0-7-0-7.mpd22.fra03.atlas.cogentco.com [130.11
7.14.133]
8 32 ms 38 ms 31 ms te0-2-0-2.mpd22.ams03.atlas.cogentco.com [130.11
7.3.85]
9 40 ms 39 ms 44 ms te0-4-0-2.ccr22.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.58.42]
10 102 ms 103 ms 111 ms te0-1-0-3.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.42.105]
11 237 ms 212 ms 210 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
12 * * 121 ms 38.111.40.114
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * 144 ms UK PORTSMOUTH 105 MB,S ALWAYS
Trace complete.

C:\Windows\system32>

ITS WORKING NOW LOL not every patch is a good patch the words of a wise man.

Last edited by kawasakizx10rr; 01-28-2013 at 02:38 PM.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 17
# 2144
01-28-2013, 02:34 PM
looks like its starting to work
someone at cryptic found the on switch!
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 23
# 2145
01-28-2013, 02:34 PM
omg its working!! after hours of waiting things are finally patching and working!!!!!!!!!
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
# 2146 mad?
01-28-2013, 02:34 PM
tracert patchserver.crypticstudios.com

Routenverfolgung zu patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] ?ber maximal
30 Abschnitte:

1 <1 ms <1 ms <1 ms fritz.box [10.1.0.250]
2 18 ms 18 ms 18 ms dslb-178-004-064-001.pools.arcor-ip.net [178.4.64.1]
3 20 ms 20 ms 21 ms 88.79.8.249
4 19 ms 20 ms 19 ms 92.79.212.49
5 55 ms 54 ms 62 ms 92.79.213.126
6 19 ms 18 ms 20 ms xe-2-1-1-xcr1.fix.cw.net [208.175.236.69]
7 20 ms 19 ms 18 ms te0-7-0-9.ccr21.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.15.161]
8 34 ms 30 ms 30 ms te0-0-0-2.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.48.165]
9 46 ms 46 ms 46 ms te0-3-0-7.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54.37.98]
10 106 ms 107 ms 106 ms te0-5-0-4.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.85.213]
11 113 ms 114 ms 114 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.134]
12 107 ms * 113 ms 38.111.40.114
13 106 ms 105 ms 106 ms 208.95.185.41

for me is working since 3 hours. mad?
Career Officer
Join Date: Dec 2012
Posts: 126
# 2147
01-28-2013, 02:35 PM
Quote:
Originally Posted by resistance9 View Post
After reading the many post on this problem, and realizing the issue is not local but global I began to search for a reasonable connection to the issue. It seems that Wifi and or dsl customers can get in just fine , but those with a hard cable connection cannot...........is this a pattern or am I just seeing things?
the pattern seems to be the route into the patching server. some users have a different route in so they are ok. for the rest, there is a faulty route
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 42
# 2148
01-28-2013, 02:35 PM
yay!!!!!!!!!!!!!!!
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 75
# 2149
01-28-2013, 02:35 PM
Hi Captains,

The team is investigating, but this does not seem to affect all players and may be regional. To help in the investigation, please run a tracert (instructions for this process here) pointing to launcher.startrekonline.com and copy/ paste your results in this thread if you're comfortable doing so and making sure you star out your local IP address.

Cheers,

Brandon =/\=

Just checked page 77, Many thanks. Well what a pile of crap to keep us all informed!!!!!
Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 307
# 2150
01-28-2013, 02:36 PM
Quote:
Originally Posted by terminusaquo View Post
Are you sure your machine is connected to the internet
lol

lololololololol stupid 10 character limit... prescribed verbosity...

Thy statement hast amused me, sire.

He's dead, Jim.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:33 PM.