Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 291
# 101
01-29-2013, 03:39 PM
After a computer reboot, I am back in
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
# 102
01-29-2013, 03:39 PM
wouldnt mind giving up all of my latinum for a full fix, of the launcher and the maps.

i do have a way around the launcher but the maps wont let me log in any more..... stupid Klingon going back in time to screw stuff up.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 182
# 103
01-29-2013, 03:40 PM
I posted in another thread and it is now closed.

I downloaded the new launcher and was able to log in without the map manager error message.
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...81&postcount=1

Your mileage may vary.
Good luck.
Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,223
# 104
01-29-2013, 03:41 PM
Quote:
Originally Posted by smurfyyz View Post
Its Working now
I just got in too.
--------------------------------------

"We are smart." - Grebnedlog

Member of Alliance Central Command/boq botlhra'ghom
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
# 105
01-29-2013, 03:41 PM
Working in IT infrastructure I can tell you its common to have external issues take down your apps/sites... probably not even a crypitic/pwo issue. If its an external routing/peering issue it just is what it is unless you change providers...
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 106
01-29-2013, 03:42 PM
i have same problem i cant beam out for raveh 2 mission and i cant even enter klingons capital in qo'nos
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 441
# 107
01-29-2013, 03:42 PM
I'm in. Yay.
****
Lagging, D/Cing, or rubberbanding? Here's some help.

Current ships: A lot. RTR 15 National Championships....and counting
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,474
# 108
01-29-2013, 03:43 PM
There's a red message at the top of the forums that states the following:

Hello Captain! Please read this new notice, which is different from yesterday.

We are working with our external routing provider to run a few tests on the launcher so we can try to determine the cause for the outage yesterday -- this may cause some players to have an issue appear with the launcher, but please stand by. We hope to complete our testing ASAP -- it is our top priority. These tests will help us in implementing a resolution so we can avoid the issue from yesterday in the future. Again, not all players are affected, but if you are, please read this post.

Thanks you and we hope to have you back in-game ASAP.

- The Star Trek Online Community Team


So... You got purposely kicked due to stupid decision to do testing during prime time! The servers didn't crash.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 794
# 109
01-29-2013, 03:43 PM
Yup back in
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 110
01-29-2013, 03:45 PM
We're back up, including the launcher If you are still having an issue with the launcher, please post here: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=241232

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.