Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 55
# 11
01-31-2013, 12:04 PM
also have bad lag loading between servers up to 75 seconds and my rep system was reset..
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 68
# 12
01-31-2013, 12:04 PM
Getting lag too. But I'm on new romulus. :S

Server must be pretty busy
The Spice Must Flow...
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 668
# 13
01-31-2013, 12:04 PM
Oh my freaking GOD the server not responding message is driving me mad i have a freaking 10mb connection.
Career Officer
Join Date: Oct 2012
Posts: 294
# 14
01-31-2013, 12:05 PM
if you keep your expectations for cryptic as low as possible, they can't ever let you down. Course that would mean conceding defeat on your part...
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 10
# 15 loading lag and romulan rep
01-31-2013, 12:05 PM
Not only am I receiving huge wait time for load up but also all of my rep is gone I would have only had a couple of days left on it for tier 5 now it looks like i have to start all over what is up with that???
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,449
# 16
01-31-2013, 12:06 PM
Today may be a good day to die ... , but it's a lousy day to log in ... .
(posted 10 minutes and two maps later ...)
Must be my Lifetimer's "priority log-in" at work ... .
STO will be out of Beta in another 2-4 years ???
... you know after another 3 story arc remasters, crafting revamp, skills revamp, PVP upgrade ...
*note : the 2-4 year guesstimate came out of comparing Cryptic's Dev speed and that of a snail . Sadly the snail won .

Last edited by aelfwin1; 01-31-2013 at 12:08 PM.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
# 17
01-31-2013, 12:06 PM
Im also getting the server not responding msg between maps.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,480
# 18
01-31-2013, 12:06 PM
Quote:
Originally Posted by xcom43 View Post
Oh my freaking GOD the server not responding message is driving me mad i have a freaking 10mb connection.
I dare say most people are getting this issue. I know I am. Just wait for the influx of topics here as people start trying to play again.
Iconian? A label created by the Dewans to give voice to their destruction.
In the end, what they chose to call us is irrelevant.
We simply... are.

Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,407
# 19
01-31-2013, 12:06 PM
Quote:
Originally Posted by johngazman View Post
Getting a lot of post maintainance issues. Chiefly, the following;
  • Intense lag during area switching, including "Server not responding" messages.
  • Unable to properly load saved costumes. When I attempted to load my full Wells outfit, the game loaded up the first items in each list (Antares 1 and AGT pants) instead.
  • Fleet window not loading/updating properly and error messages claiming i'm not in a fleet.

The fleet window option corrected itself whilst I was writing this, but there is still area switching lag/non-responsiveness.

EDIT: Attempting to get to Tau Dewa. I've gon ESD->Sol System->Fleet Starbase->Sol System (my bad). So far, i've had "Server not responding for at least 60s for every switch.
Same here. Took me about 10 minutes to get from Sol to Andoria ground. The state the game is currently in is "completely unplayable".
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,495
# 20
01-31-2013, 12:07 PM
No not at all. Just flew the new ship. Finished the episode.
Man, didn't realize that It wasn't the Undine being manipulated by the Iconians.
It was the federation manipulating the Iconians to manipulate the undine to infiltrate the federation.
Wow!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:23 PM.