Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 540
# 21
01-31-2013, 12:08 PM
Quote:
Originally Posted by shamwow1410 View Post
Not only am I receiving huge wait time for load up but also all of my rep is gone I would have only had a couple of days left on it for tier 5 now it looks like i have to start all over what is up with that???
Chances are the lag is preventing it from showing up.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 81
# 22
01-31-2013, 12:08 PM
Just disable the On-Demand Patching in the Launcher options, next time you're gonna log in you have to download a big patch, but after that you don't have to wait for the annoying repeatable in-game patches anymore.

I think the server is overloaded with folks, every map change takes over 65 seconds to load, getting the 'server not respond' message.
P2W is Pay to Play for me, what else? Duh!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,416
# 23
01-31-2013, 12:08 PM
Not just map loads, but the rewards are being lagged too.

Took me 3 minutes just to turn in the reward for Q, and been over 5 minutes just to open the box.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,313
# 24
01-31-2013, 12:08 PM
Yup, it took about 4 minutes just to login to my main klingy character.
=^= Starfleet Code Red Message =^= Starfleet intelligence's central network was compromised by an insidious ARC virus. All captains are to avoid contact with the ARC until we can ascertain how dangerous it is. All ships remain on high alert!
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,321
# 25
01-31-2013, 12:09 PM
Here is the Irony: All thoose people using server load right now...

Gone again in 2 weeks
My name may say "PWE member", but I will never be.
-NEVER Forget the Screwups and ignorance made towards the people who supported the game through 2011
Don't look silly, don't call it "Zen-Store" - Don't waste devs time, Post proper bug-reports - I don't like Gekos
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 157
# 26
01-31-2013, 12:09 PM
Same issues. Switching zones is taking almost a minute.

Also....
Accessing account bank
Slotting new Reputation projects

I'll chalk this up to lag for now with everyone logging back on. But if it doesn't resolve soon its a bigger problem. The lag is leaving the game unplayable though so I'm going to go to something else for now.
Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 373
# 27
01-31-2013, 12:10 PM
Quote:
Originally Posted by fraghul2000 View Post
Same here. Took me about 10 minutes to get from Sol to Andoria ground. The state the game is currently in is "completely unplayable".
This is REALLY ******* me off.

Always get stuck on 40.97 on loading screen for 2+ minutes.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
# 28
01-31-2013, 12:11 PM
im gettin this aswell only lasts about 2 - 3 mins but on each map change and i have a 70mb fiber connection
Kirk level 50 Sci FED

Proxen Level 50 Tac KDF

Nero Level 50 Eng Romulan Allied with KDF
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 322
# 29
01-31-2013, 12:11 PM
Same and getting the same feedback from everyone in fleet chat, whatever got fixed introduced something else.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,502
# 30
01-31-2013, 12:12 PM
3rd time now looking at


4073

Server not responding for over 90 seconds...


and my Rep XP was sitting at 0 too... for about 2 minutes until my 100400 rep points showed up.

The Account Bank needs over a minute to open, any transfer from and to it takes another minute....

seems rather unplayable.

Last edited by zerobang; 01-31-2013 at 12:22 PM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:54 PM.