Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 36
http://postimage.org/image/o0m2vjpax/25180bb9/

Particularly, missing torso arms, and most of head. I've tried wiping my cache (hogg) and pigg files, as well as running the patcher, to no avail.

Graphics Drivers are up to date. Nvidia 310.90 (460m card)
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
# 72 2 Iconic Ships
02-03-2013, 11:56 PM
Here are two of my favorite ships in the game, please please fix them soon! I just got the Fleet Explore Cruiser and want so desperately to put on the Galaxy Skin.

Also note on the Constitution Cruiser, the Starboard Nacelle isn't sitting properly on the strut. This will surely affect warp efficiency.

Galaxy Explore Cruiser:
http://i872.photobucket.com/albums/a...axyCruiser.jpg
http://i872.photobucket.com/albums/a...xyCruiser2.jpg

Constitution Cruiser:
http://i872.photobucket.com/albums/a...ionCruiser.jpg
http://i872.photobucket.com/albums/a...onCruiser2.jpg

Correct Strut:
http://i872.photobucket.com/albums/a...erNacelle2.jpg

Askew Nacelle (note where strut meets nacelle):
http://i872.photobucket.com/albums/a...erNacelle1.jpg

Any word on when the graphics department will be doing a complete look into all of these?

Nearly every ship that was in game at launch, has some textures missing.

Last edited by vesyndai; 02-03-2013 at 11:59 PM.
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 336
# 73
02-04-2013, 01:27 PM
Assault Cruiser model missing textures along length of the bottom hull and part of the rear hull area (namely Noble variation) and along bottom of pylons and nacelles (Sovereign).

Research Science Vessel model missing textures around top and bottom bridge module areas (Olympic) and on parts of rear hull (Olympic)

Will post pictures when able.
Captain
Join Date: Dec 2012
Posts: 508
# 74
02-05-2013, 12:22 AM
I always found it weird that the Galaxy had that error on the saucer yet the Nebula doesn't.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 316
# 75
04-10-2013, 08:27 PM
Still getting black textures when increasing the strength of alien facial features like with Xindi, Kesat etc in DX11. Also getting black textures on ships such as Brel Retrofit. I'm running a XFX 7950 3GB with latest drivers (13.1). No issues in DX9.


"We're doing it wrong, but it's working...."
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 92
# 76
04-30-2013, 11:56 PM
Still getting the Black Textures after the re-texture on Tribble, in exactly the same places as before, as far as I can tell, is this expected behaviour?
Richard Silk, EU Liaison Officer, TOS Veterans Fleet
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:03 PM.