Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 41
# 1 Embassy Consoles Question
02-04-2013, 01:31 PM
Ok, I haven't been able to find this anywhere, sorry if the answer is right in front of me and I'm missing it.

Can you equip multiples of the fleet embassy consoles? I have one of each, hull/shield/plasma proc on my ship, but I have a fourth slot and the mk Xs give a better rating than the blue mk XI standard consoles I'm using.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 296
# 2
02-04-2013, 01:52 PM
Yes, you can have more than one equipped.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 41
# 3
02-04-2013, 02:02 PM
Thanks! That helps me out.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:33 PM.