Commander
Join Date: Oct 2012
Posts: 273
# 241
01-29-2013, 03:22 PM
most of yesterday sto was down for me, around 6pm centeral time, was able to get back on. but with constantly being kicked off when ever i would do a map transfer.

today, worked fine all day, no kickoff for map transfers, until 510pm centeral time, was trying to load up for a fedvsklink pvp, (it was stalling out for the map to load up that after 4 minutes of waiting i just shut the game down and tryed to log back in)

been doing that "trying to connect to server b.s. again followed with failure to bring up launcher

I think im done for today, going to go play something else
Just because it is not a cookie cutter escort does not mean it should not be in the game.

Win or lose, in the end it does not reflect on who you are as a person, in the end it is how you treat others that really reflects who you are.
Survivor of Remus
Join Date: Nov 2012
Posts: 129
# 242
01-29-2013, 03:22 PM
From time to time since the system was updated, I have been unable to start the launcher from yesterday (January 28) after the system was updated to now (January 29, 6:19 pm (1819) EST)

I keep getting a message saying "Trying to update the launcher. Please be patient." Then I get a networking error.

Other times the launcher runs but it takes a while to connect and patch.

Any ideas?

Thanx
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 243
01-29-2013, 03:22 PM
EDIT: Now re-opened

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment

Last edited by pwebranflakes; 01-31-2013 at 11:54 AM.
Starfleet Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 7
# 244 life timers unite
01-31-2013, 06:09 PM
Quote:
Originally Posted by frojoe2000 View Post
Yeah, it's pretty funny that I paid $60.00 for the game CD when it first came out and a $300.00 life time subscription plus at least $200 in Zen.... I sure dont deserve anything for my contribution O.o
We are in the same boat eerr shipyard aaaaa worm hole, aaaah were are we when we cant log on?, now i Know why I took a break for almost a year last time. Don't worry ppl they'll fix it, its costing them money. Kinda glad though I didn't top up on Zen, I was so going to buy a ship. Well I'll try a few more days to log in if I cant the others will get my attention and money again that's all.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,032
# 245
01-31-2013, 06:10 PM
Quote:
Originally Posted by pwebranflakes View Post
EDIT: Now re-opened

Cheers,

Brandon =/\=
I thought there was maimtenance this morning, with people showing tracerts to solve this launcher problem...
Handle: @kirian_darkstar
Registered: Oct/2009 , LTS : Feb/2011
Fleets: Warriors of the Phoenix, Kirian Industries
Three years and still no Captain Klaa hair...
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
# 246
01-31-2013, 06:19 PM
Ugh. I go away for a day and now I can't even get to the splash page. What is going on? This is absurd. It says it is trying to patch the launcher but continually times out...thoughts?
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 247
02-02-2013, 08:00 AM
I got this problem for the four times already, and it happen after the new update(The patchclient got a message while it was in a state with no response function ),for many times, the old launcher worked and now can't worked already.PLS anyone got new working launcher ,Please help
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 248
02-02-2013, 08:04 AM
this fourth times is longer ,3 month already ,I can't get it to worked until two day ago ,and suddenly today ,the same problem started again, this problem has cause a lot player trouble.anyone has any good advise or ideal?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 15
I have updates launcher and still crashes when trying to patch. Did not have any problems until Emergency shutdown for maintenance on Friday.

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 1 ms 1 ms buffalo.setup [192.168.1.2]
2 2 ms 1 ms 1 ms 172.16.0.254
3 13 ms 12 ms 12 ms adsl-75-61-79-254.dsl.pltn13.sbcglobal.net [75.6
1.79.254]
4 13 ms 14 ms 14 ms 12.83.90.157
5 15 ms 14 ms 14 ms ggr6.wswdc.ip.att.net [12.122.86.89]
6 15 ms 17 ms 17 ms te0-2-0-6.ccr21.sjc03.atlas.cogentco.com [154.54
.12.113]
7 17 ms 17 ms 17 ms te0-4-0-3.ccr21.sjc01.atlas.cogentco.com [154.54
.41.201]
8 18 ms 17 ms 17 ms te0-3-0-5.ccr21.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54
.86.177]
9 112 ms 112 ms 102 ms te0-4-0-6.ccr21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.65]
10 78 ms 82 ms 79 ms te0-3-0-7.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.84.74]
11 92 ms 92 ms 89 ms te0-7-0-26.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.5
4.6.21]
12 91 ms 92 ms 92 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
13 96 ms 92 ms 89 ms 38.111.40.114
14 90 ms 89 ms 89 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Windows\system32>

contacting nettest server..
Local IP: 75.61.76.223
Ping: 88.2 msec
Port: 80: 245 KB/sec 9 KB/sec 259 KB/sec 500
Port: 80: 181 KB/sec 9 KB/sec 194 KB/sec 500
Port: 443: 247 KB/sec 10 KB/sec 262 KB/sec 500
Port: 443: 191 KB/sec 9 KB/sec 203 KB/sec 500
Port: 7255: 251 KB/sec 10 KB/sec 266 KB/sec 500
Port: 7255: 466 KB/sec 19 KB/sec 493 KB/sec 500
Port: 7003: 441 KB/sec 21 KB/sec 467 KB/sec 500
Port: 7003: 479 KB/sec 20 KB/sec 508 KB/sec 500
Port: 7202: 264 KB/sec 11 KB/sec 280 KB/sec 500
Port: 7202: 466 KB/sec 19 KB/sec 493 KB/sec 500
Port: 7499: 170 KB/sec 9 KB/sec 183 KB/sec 500
Port: 7499: 62 KB/sec 3 KB/sec 66 KB/sec 500
Port: 80: 229 KB/sec 9 KB/sec 242 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

ISP is att&t or sbcglobal.net
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 27
# 250 Game Launcher problems
02-05-2013, 11:52 AM
I am having trouble with the game launcher. When I click on it to open it, it comes up with a message that says, "Cryptic Launcher has stopped working." Please help. I really do not want to have to reinstall the game or anything like that, can anyone help me?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:00 PM.