Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Career Officer
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
I searched the forum and the web for info on this but came up blank. I've also opened a ticket with Cryptic but have not yet had a response. Here is the issue:

My Klink character finished Temporal Ambassador during the first hours of the 3rd year even when lag was insane. For some reason when I moved to the Klingon Shipyards to ready my new ship it readied it and the ship above it in line. Now I have two starships and a shuttle readied. This wouldn't be a problem but when I launch a ship all the BOFF slots are empty in the tray and assigning them to stations in the Character Status Window (stations tab) doesn't put them in the tray.

I've tried to ready other ships and it will let me do so but the same issue above persists. I also thought about dismissing the new ship from Temporal Ambassador and running the mission again to get a replacement but I can't dismiss any readied ship either. I've tried a lot of experiments but nothing seems to fix this problem.

When Cryptic responds to my ticket I'll post that update here.


Has this happened to anyone else or does anyone else know how to fix this?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:28 AM.