Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,047
# 91
02-14-2013, 12:11 PM
Quote:
Originally Posted by diesel2004 View Post
I bought the new Fleet Ambassador today and she is a beautiful vessel. My beef? None of the bridge officer slots work. You can't select any officers. You can hover over them, click them, but they won't actually select. So far i'm flying a ship with no Boff powers.
Please try switching out of the ship, and then back to it, as well as moving to a new zone -- let me know if this solves the error so I can include it in the report I am passing along now.

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 73
# 92
02-14-2013, 12:14 PM
Unfortunately, zoning didn't work for me. I have changed ships, swapped out characters, relogged, restarted, beamed up and down, changed instances, flown from sector to sector, transwarped -- nothing helped.

This is now an unplayable game for that character which is annoying as I am a subscriber and I can't do what I have subscribed to.

I also filed a ticket but it isn't showing in View Tickets so I don't know what's wrong there.

It has to be fixed ... and a little recognition post from someone would help. Right now I feel like nobody is paying any attention to the problem.
Disclaimer: This post is in no way intended to be a troll or flame or slur of any other kind towards anyone or anything either directly or indirectly involved in or with, or not involved in or with, Star Trek Online and I proffer my sincerest apologies to anyone who believes it is directed to the aforementioned.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
# 93
02-14-2013, 12:16 PM
I just switched instances...that did the trick. Thanks Flakes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
# 94
02-14-2013, 12:18 PM
Quote:
Originally Posted by diesel2004 View Post
I've logged out, logged back in, switched ships, switched back, switched zones...nothing it working.
Me also! Every ship is doing this, one or more of the slots has changed to None and then cannot be switched back to any BO.

This makes the game unplayable, flying a ship with 2 out of 5 BO's is not acceptable.

Changing instances has no effect for me.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 73
# 95
02-14-2013, 12:18 PM
OK, I already posted in another thread. Now I'll post in this one.

Changing ships didn't help, changing zones didn't help, relogging didn't help, restarting the game didn't help. I know that getting annoyed won't help, either ... but I am getting annoyed.

Addendum: I entered memory Alpha System and was able to assign all my BOff's without moving elsewhere. Memory Alpha System is the only one that has worked for me. I've been to several other systems where I was still unable to assign them.
Disclaimer: This post is in no way intended to be a troll or flame or slur of any other kind towards anyone or anything either directly or indirectly involved in or with, or not involved in or with, Star Trek Online and I proffer my sincerest apologies to anyone who believes it is directed to the aforementioned.

Last edited by michaelteigue; 02-14-2013 at 12:27 PM.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 96
02-14-2013, 12:19 PM
I am having the same problem with half my ships. They were working fine and then suddenly they are not.

Edit: Cant even select None on the one Boff slot that is occupied

Last edited by scruffywolf; 02-14-2013 at 12:21 PM.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,959
# 97
02-14-2013, 12:19 PM
it looks like any ship currently set up is fine, you can even swap boffs no problem. but if you tried to select none, you cant.

on my new fleet kamarang, i can slot 2 boffs, i did this by selecting none first, then another officer. i can only get this to work on 2 though.

i can swap ships all i like, change zones, go to ground, space, or sector and it changes nothing, no were can i slot boffs more successfully
______________________________________
Quote:
Originally Posted by lordlalo View Post
I just wanted to say, I've never seen a more disturbing avatar
the pvp build and help thread
gateway links(should actually work now) -->Norvo Tigan, Telis Latto Ruwon, Sochie Heim, Solana Soleus
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
# 98
02-14-2013, 12:22 PM
Yes I was fine when I first logged in, happened later.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
# 99
02-14-2013, 12:23 PM
I know switching instances worked for me
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
# 100
02-14-2013, 12:23 PM
Same here. nothing has worked.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.