Captain
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,825
# 181
02-13-2013, 04:41 PM
In all 3 years, since STO started i never had problems like this. I get disconnected all the time, and the increasing of lag is making the game almost unplayable.

Please do something!

-> -> -> STO players unite and say NO to ARC <- <- <-
T6 Guardian Class design / A 25th century Ambassador refit
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,777
# 182
02-13-2013, 04:55 PM
Quote:
Originally Posted by yreodred View Post
In all 3 years, since STO started i never had problems like this. I get disconnected all the time, and the increasing of lag is making the game almost unplayable.

Please do something!
I hadnt noticed it really bad until today when I got kicked every time since 1pm and the client started doing funky stuff. I thought it was something else at first but then more ppl noticing it and such I know its a cryptic/pwe problem. I see I should never get in the mmorpg business if a company like PWE can drop 50 mil on a company like this and not provide a stable connection... bad business
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
# 183 disconnect from server
02-14-2013, 05:31 PM
i keep getting disconnected from server every 5mins and my internet has been fine everytime it happens im able to login right away but still annoying
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 41
# 184
02-14-2013, 07:42 PM
Add another one to the list. I can not log in from any character. Instant Disconnected from server as soon as they try to load a map.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 185
02-15-2013, 12:35 AM
Same here. Every time I go into the PVE window, no matter what I do, it crashes automatically and I am kicked out of the game. Same thing has happened the few times I am quick enough to join a pve and close the window, it kicks me off the server when the pve starts. I have also been kicked off the server and gotten the crash error several times when changing sectors.
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 38
# 186
02-15-2013, 02:55 AM
There are many threads on this kicking issue.

The resounding silence from Cryptic/PWE speaks volumes about their approach to customer service.

As a business model, expecting people to spend money on a game run on an inadequate server is plain suicidal.

Ignoring the forum complaints, and running a support page that doesn't work is a bit like playing soccer with a land mine.

Spend money on a game that kicks every five minutes, then refuses to restart ? I don't think so.
<a href=http://i602.photobucket.com/albums/tt108/Earthgirl61/Patch.jpg target=_blank>http://i602.photobucket.com/albums/t...rl61/Patch.jpg</a>
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 187
02-17-2013, 03:18 AM
Hi started playing yestredray and all i have is lag !
lag every time i move evrytime i shoot i cant even choose skills !!! getting throught facility is imposible i move 10 meters forward and 20 backwards

and those lags occur even by midninght

I am in europe, i tried to set proxy to EU than it refused to log me in

my ping to google is around 30 and my ping to stratrek servers doesnt go below 150

IS this normal ???? if yes than goodbye i am quiting
Survivor of Romulus
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
# 188
02-18-2013, 09:35 AM
Similar problem here.

Account Server and Lists of Characters are loading fine, but as i click one of my chars, the map starts loading and a few secs later i get a disconnect.

Last edited by lidius2; 02-18-2013 at 09:37 AM.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 189
02-18-2013, 10:37 AM
Similar issue here, although i can login after some time, nothing ingame works, e.g:
- when i try to que for pvp/e the window doesn't show anything but "waiting for server..."
- In space i see other peoples ships behaving normally, while mine does not move in any way
- once ingame, i cant log out except for closing the client
Very annoying, just as i startet to get into the game, oh well...

Edit:
After stumbling upon this thread: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...=272002&page=4
i played around with the taskmanager and got it working for some 5-10 minutes(can't really say how or why), now its messed up once again.

Last edited by osdffffff; 02-18-2013 at 11:33 AM.
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 41
# 190
02-19-2013, 09:02 AM
Disconnects are getting extremely annoying. It only started after the patch at the beginning of February.

I can now only play the game when connected via the US proxy. Even then, I still get disconnected about once every 15 minutes. Makes playing the game a bit of a chore.

Also, I can no longer Alt-Tab in Fullscreen or Switch windows while in windowed mode. That will cause it to instantly be disconnected. So much for attempting to do other things while playing.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.