Starfleet Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 648
# 1 infected conduit problem
02-24-2013, 09:58 AM
I just tried joining infected conduit and it got to 0 on engage and did nothing so i went to rejoin and it sed im already in a game so now i have to wait for another hour, why?
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,668
# 2
02-24-2013, 10:02 AM
BUGS!!! HUZZAH!!


This has happened to me before as well. Thankfully it's a rare one.
Quote:
Originally Posted by vivenneanthony View Post
Get your facts straight about Star Trek. It was not a money making scheme. It was one person vision / idea.

CBS turned it into a making making scheme during the original movies.
-vivenneanthony 2014
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,848
# 3
02-24-2013, 10:10 AM
Had this one too.
For some strange reason logging out for 5 minutes cleared it without causing a 1hour cooldown.
Maybe because I didn't actually leave the map it wasn't triggered?

Yeah, IT'S A BUG!

I find it equally rare and annoying.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 2,082
# 4
02-24-2013, 10:21 AM
It has happened to me 2 time so far since the release of s7. It is a good thing it's a rare occurrence, the penalty you are slapped with is a lot of butthurt.

Hey Cryptic, can you DPS this Error ID 30191178 so that I can play?
**~Reality under scrutiny~**
@haudace
UFP Fleet: Operation Omega Task Force | KDF Fleet: KHG Klingon Honor Guard
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:26 AM.