Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-06-2010, 10:08 AM
odd boot ini should exit on all versions of XP its a hidden system file that wont show up unless you seach for hidden\system files or you have switched on the option to display hidden files.. you will see your current boot.ini if you type msconfig in start search and select boot. l wont dwel any longer on that problem

good luck with win7 its a nicer operating system but it does take a little getting used to but is better than XP which is a first for MS....:p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-07-2010, 04:52 AM
Took a gamble and went inside my computer..removed two memory sticks (hell even noticed one of my graphics cards wasn't seated right too xD) and way hey i'm suddenly able to play STO

Still getting win 7 pro 64 bit though :p
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
# 13 Help :O
03-11-2013, 01:53 PM
Hey guys, I have windows 7 with vista and I had been playing the game but I always got the message before it launched that my graphics driver was outdated. I would have the option to launch it with lower graphics settings or leave it default, either way it always worked (even if it looked terrible). My issue is when I finally updated my graphics driver, I click engage and it starts to launch. I see the first loading screen then instead of going to the character select screen its just a light blue screen with no sound or anything. O.O I don't know what to do.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:56 PM.